Thursday, 3 September 2015

SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY


GIVEAWAY


(blog anda akan diletakkan di dalam bloglist saya disidebar secara kekal)
TAMAT PADA 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM

segmen theyanaonly ni bukan sekadar blogwalking tapi giveaway juga, ada hadiah bagi 2 orang yang bertuah. Macam mana nak join mudah sahaja baca bawah ni apa yang perlu anda lakukan
  1. buat "SEGMEN:BLOGLIST KEKAL THEYANAONLY" (jangan lupa linkkan)
  2. follow blog saya "i follow" (make sure jujur)
  3. follow twiter saya "i follow" (kalau ada twitter wajib)
  4. berapa kerap anda post cerita di blog anda ? (contoh dibawah pilih salah satu)
SETIAP HARI / SETIAP MINGGU / SETIAP 2 MINGGU 
dua orang yang bertuah dipilih dengan cara random.org akan dapat hadiah special

MUDAH KAN JUST COPY CODING DALAM BOX BAWAH NI AND PASTE DEKAT POST KORANG SEMUA TELAH SIAP DI LINK KAN.

TAMAT 10 SEPTEMBER 2015, JAM 11:59PM


JANGAN LUPA TINGGALKAN LINK ENRTY ANDA


Kalau Dah Nama Orang Ganu!

Assalamualaikum wbt,

Kalau dah nama orang ganu, memang keropok lekor tak boleh tinggal. Iye kan? 

Rehat satu jam, wawa ke bank dan Cod barang dagangan Mealshake, set kesihatan dan set kurus. Namun hanya mealshake sahaja yang sempat, set kurus dan set kesihatan insyaAllah bersambung lepas balik kerja.

Mana sempat pergi banyak tempat dan nak lunch kan? Jadi, wawa singgah sebentar di kedai tepi pantai untuk tapau keropok lekor & goreng pisang. 


Inilah orang ganu, walaupun setiap hari makan keropok lekor tak pernah rasa jemu. Kalau nak ikutkan dari kecil lagi makan keropok, sampai umur 29 tahun pun masih lagi rasa nak makan. Hihi

Siapa suka keropok lekor Terengganu? Jemput datang Terengganu ye..hihi

Santai ditengah hari. Terima kasih sudi baca..")

Kulit Lebih Muda Dengan Energizing Soy Protein

Assalamualaikum wbt,

Pengalaman Kak Suriati dengan ESP!")

CINTA KU BERSAMA <3 ESP



"Dahulu pada mula2 beranak kali ke 3, agak letih berulang alik ke hospital sbb anak tidak sihat, kena follow up doktor pakar membuatkan saya agak letih dan penat, tidur tak cukup membuatkan kulit semakin kusam.. apabila mula diperkenalkan dengan ESP, terus saya jatuh cinta padanya. Saya sangat bertenaga dan aktif, kulit kelihatan muda, berat badan pula menurun dan susu semakin banyak. Dalam masa yang sama saya boleh aktif bersukan. Alhamdulillah baby pun dapat manfaat dan kelebihan dari ESP kerana kulit anak gebu gebas. Terus saya perkenalkan kepada suami yang selalu gastrik. Alhamdulillah, gastrik semakin berkurangan sekarang dan semakin bertenaga.

KAMI SEKELUARGA JATUH CINTA DENGAN ESP.

Apa lagi? Jom cuba!")




Siapa Perlukan Energizing Soy Protein

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, segarnya pagi ni. Dah selamat sarap dengan Energing Soy Protein (ESP). Pagi-pagi dah tak rasa lapar, senang hati terus sambung kerja.")

Seronok kan? Perut kenyang, hati riang!

ESP adalah minuman favourite wawa. Setiap hari tak kan pernah miss, sebab ia bukan sahaja mengenyangkan malah menjadikan kulit kita lebih bersih, cantik dan berseri.

Lihatlah, kesan jerawat besar wawa dulu sudah hilang dan bukan hanya wawa yang rasai. Lebih berjuta orang pengguna telah merasai kebaikan minuM ESP ini.

Selain wawa yang sukakan kecantikan dan kulit sihat ini, siapa lagi yang boleh consume ESP? Nak tahu? Teruskan bacaan korang ye..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...