Search This Blog

Friday, 4 September 2015

CPUV EARNING ON GOING DI BLOG VITAMIN WAWA

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, rezeki Jumaat. Tadi saja wawa log in akaun nuffnang, sekadar nak melihat earning. Hihi

Bila klik bahagian earning, TERKEJUT wawa sebab CPUV ada 9 yang sedang on going. Subhanallah, serius wawa happy sebab sepanjang setahun wawa berblog akaun nuffnang tak pernah bergerak sebab blog pun tak aktif.

Sejak tiga bulan kebelakangan ini, wawa semakin aktif menjadi blogger part time dan insyaAllah fulltime suatu hari nanti, inilah hasilnya. Berkat kesabaran, en nuffnang baik hati bagi 9 terus cpuv. Terima kasih nuffnang, semoga terus dan terus bagi kat wawa ye..")

Selama ni tengok blogger lain yang selalu update pasal cpuv dieorang, hari ni wawa nak update juga boleh? Hehe

PROMOSI SEPTEMBER RUGI TAK GRAB!

Assalamualaikum wbt,

Bulan ni shaklee tawarkan promosi ISTIMEWA untuk semua pengguna produk shaklee terutamanya penggemar ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP) dan VIVIX. ESP adalah antara HOT produk customer wawa.

Jom baca kisah istimewa yang wawa nak kongsikan.

PROMOSI #1 BELI 6 PERCUMA 1 ESP

PROMOSI SEPTEMBER, rugi tak GRAB! 

✔️ Set promosi ni JIMAT sehingga RM 300 lebih.
✔️ FREE  1 canister Energizing Soy Protein yang berharga  RM 159!
✔️ Harga Set ini RM 954 ( harga runcit/ bukan ahli)
✔️ Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
✔️ CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
✔️ FREE membership- worth RM80/ RM 90 
✔️ FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
✔️ FREE VITA LEA (multivitamin tertua dan terbaik di dunia) - sehingga october 2015 sahaja 
✔️ Peluang menjana pendapatan TANPA HAD dengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness).

PROMOSI MESTI GRAB! Jimatkan!

PROMOSI #2 BELI 2 DAPAT 5% DISKAUN ESP


PROMOSI SEPTEMBER, rugi tak GRAB! 

✔️ Set promosi ni JIMAT sehingga RM15.90
✔️ Harga set ini RM302.10 ( Harga Non-Member)
✔️ Register ahli RM80 (sekali seumur hidup) untuk NIKMATI potongan sehingga 20-30%

PROMOSI MESTI GRAB! Jimatkan!


PROMOSI #3 BELI 2 BOTOL VIVIX DAPAT 5% DISKAUN


PROMOSI SEPTEMBER, rugi tak GRAB! 

✔️ Set promosi ni JIMAT RM 240..banyak kannn..mata dah nampak duit yg jimat tu je..haha..ni penjimatan belom mauk lagi FREEGIFT bagai tau..jom kita lihat, apa lagi yang SUPER JIMAT dengan pembelian set ni.
✔️ Diskaun 5% setiap botol vivix ( dikira dari harga ahli tau!..so set lagi murah dari harga member)
✔️ Layak menikmati HARGA AHLI iaitu 20-30% DISKAUN per item.
✔️ CASH REBATE bernilai hampir  RM 40! akan dikreditkan terus ke akaun milik anda;)
✔️ FREE membership- worth RM80/ RM 90
✔️ FREE postage ke seluruh negeri di Malaysia
✔️ FREE VITA LEA - sehingga october 2015 sahaja
✔️ Excess percuma ke Enam (6) support group di bawah naungan Jutawan Shaklee Malaysia untuk konsultasi percuma seumur hidup
✔️ Peluang menjana pendapatan TANPA HADdengan shaklee bisnes ( the best home based bussiness)

PROMOSI MESTI GRAB! Jimatkan!

Jom dapatkan item promosi bulan ini dengan wawa..")


Az Zahin Turns 5 Giveaway by sihatcomelceria.com

Assalamualaikum :)

Pada 26 September 2015 ini, anak pertama Nad iaitu Az Zahin akan menginjak usia 5 tahun. Alhamdulillah dah besar dah anak Ummi. Sekejap je masa berlalu.

Because of him, I became a mother :')

Sebenarnya kita ni belajar banyak perkara dari anak-anak sendiri kan? Haa takpe yang tu kita masuk entry lain pulak. Kalau nak baca pengalaman bersalinkan Az Zahin boleh baca sini ya.

So, GOOD NEWS is, sempena birthday Az Zahin tak lama lagi, Nad nak buat Giveaway untuk anda! Suka tak? Ini first giveaway kat blog ni tau :) Adakah anda akan menjadi THE VERY FIRST WINNER of my giveaway? Why not give it a try kan? Mana tahu ia rezeki anda :)

Tips Hilangkan Jerawat Dan Parut

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, masih diberi kesihatan yang baik dan optimum. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Kita sudah masuk ke Jumaat minggu pertama bagi bulan september, sekejap saja masa berlari tak mampu kita nak kejar.

Ya, yang mampu kita buat adalah laksanakan masa yang diberi ini dengan sebaik-baiknya. Tahukah anda kita mampu panjangkan waktu sehari-hari, hanya dengan melakukan solat diawal waktu, mengaji dan baca terjemahan sehelai sehari, insyaAllah kita akan rasa satu hari ini amat perlahan saja ia berlalu. InsyaAllah, kita mampu laksanakan pelbagai perkara dalam sehari-hari. Tak percaya? Cubalah!")

Ok, hari ni wawa nak kongsikan tips hilangkan jerawat dengan Energizing Soy Protein dan Make Up Remover Nutriwhite. Perempuan dan lelaki asia, kebanyakan mengalami masalah kulit berjerawat sejak remaja. Pemakanan dan persekitaran merupakan faktor utama mengundang kepada masalah jerawat.

Setiap hari, kita pastikan kulit wajah dicuci dengan sempurna dan baik. Namun, kenapa masih wujud jerawat dibahagian muka? Tahukah anda, ini adalah disebabkan oleh liang pori yang besar menangkap segala kotoran ke wajah dan menginap di celahan pori. Jika hanya dicuci pada luaran, dalam pori masih wujud kotoran kerana kita tidak mungkin mengorek kotoran tersebut. Betul kan? 

Untuk menghilangkan kotoran dibahagian wajah yang tidak boleh kita lihat dengan mata kasar adalah dengan Gentle Action Makeup Remover. Ia bukan hanya untuk orang yang bermakeup sahaja, kita yang tak makeup pun boleh pakai. Berfungsi membuang segala daki-daki diwajah dan berupaya mengecilkan liang pori.

Atasi Penyakit Gatal Kulit, Kurap Dan Eczema Dengan Produk Shaklee

Assalamualaikum wbt,
Semalam wawa terima pertanyaan dari kawan tentang masalah kegatalan yang beliau alami. Dan sempat juga grab set untuk atasi masalah gata-gatal di celah kawasan yang tersorok dan berlipat. InsyaAllah, ikhtiar secara alami dan dalaman dapat membantu atasi masalah kegatalan.

Tanda-tanda awal jangkitan kulat ialah permukaan kulit cepat menjadi merah, bersisik , dan gatal. Kulit bertukar menjadi kepingan flora dan kulat akan bercambah dengan lebih banyak apabila badan berpeluh. Keadaan yang sedemikian akan memudaratkan kesihatan seseorang. Seseorang yang dijangkiti kulat akan berasa tidak selesa dan sentiasa menggaru-garu untuk menghilangkan rasa gatal. Walau apapun yang penting, cegah ia sebelum berlarutan.

Di sini wawa kongsikan testimoni mereka yang telah menggunakan produk shaklee bagi masalah penyakit kulit. Alhamdulillah, produk shaklee banyak membantu.




"x silap...awl2 bulan 10 aritu beli,..guna sbb kulit gatal2...dan melcet sbb asik tgaru2..eh kt kaki de kurap..mak ckp,, darah ko kotor tu..,aduh..tergaru2..dah mcm haper ntah...kikikiki..asik la up status tnye ubat cuci drah cmne...Dan sye pun cuba la 2 produk ni dh niat drah x kotor ..kurap hilang n x gatal2 lg da,..tu je niat nye...
Tp nk tahu pe kesan dr amalan sye ni???-jerawat susah nak kuar...-badan makin bertenaga-eh da sebulan x jump kuarga..smlm jump dieorg ckp da nmpk kurus cikit????kiki bangga jap-bile peyed..darah x berketul mcm dulu...cair n lancar je..xde lg senggugut yg terlampau tu(sye ada endrometriosis)-kurap makin kering(boleh tengok kurap kat kaki saya tu)-kegatalan yg terlampau lgsung xde da-dan pmbuangan najis pun lancar je..(sya ada buasir da hampir 3 taun kesan opration yg mula2 dulu)-Dan kesan yg paling best....berbaloi2 sye beli dgn harga tu sbb smpai skrang masih ada lg walaupun sye makan tetap ikut sukatan...acaner tuh????
Ni saya sndri yg cuba..sbb x tahan tagru2 mlecet n pedih..sya x beli byk2...cuma gla complex & alfalfa je....see!!! niat yg 1..tp kesan yg mnyeluruh...."



Ruam hilang dengan Herbal blend




Untuk mereka yang sedang mencari cara mengubati masalah kulit baik gatal2 dan alahan secara semulajadi tanpa pengambilan ubat krim sapu yang mengandungi steroid, saya sangat syorkan produk shaklee. Antara produk yang boleh diambil untuk masalah penyakit kulit adalah:-


  • ESP - yang kaya dengan protein untuk membantu menghasilkan sel2 baru dan meransang pembentukan semula kulit.
  • Vita E - mencantikkan kulit dan membantu menghilangkan parut yang hodoh.
  • Herbal blend - disapu pada bahagian yang bermasalah, melegakan gatal dan memberikan rasa nyaman dan sejuk pada kulit.
  • Alfalfa - detox dengan membuang toksin2 dalam badan dan memperbaiki keadaan kulit dan hidung sensitif, kurap, bau badan, dan ulat air dengan berkesan
  • GLA Complex - mengurangkan inflamasi kulit, eczema, alergi, kegatalan, kulit kering dan kurap.
  • Garlic Complex - antibiotik semulajadi dan mengandungi bahan semulajadi melawan fungus/kulat


Boleh juga add on Vitamin C untuk meningkat sistem imun badan dan mencantikkan kulit. Untuk mengetahui produk mana yang sesuai bagi masalah kulit anda dan mengikut budget anda, boleh hubungi wawa. 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...