Search This Blog

Saturday, 5 September 2015

Kagum Dengan Blogger Sis JM Kaki Travel

Assalamualaikum wbt,

Hai semua! Sedang buat apakah itu? Berehat bersama keluarga ya? Alhamdulillah, nikmatilah saat-saat kita bersama keluarga kerana ia dapat mengeratkan lagi hubungan kekeluargaan. 

Jika korang tengah online tu, apa kata jenguk-jenguk blog wawa ni. Ada cerita menarik wawa nak kongsikan dengan korang. Nak tahu apa? Tungguuu..hihi

Tengok tajuk pun dah tahu kan? Siapa tak kenal dengan JM? Si gadis manis tinggi lampai.hehe.. Nama JM adalah berasal daripada nama blog sis sendiri iaitu JARIMANISTRAVEL.BLOGSPOT.MY .. Walaupun belum pernah bersua muka, melihat susuk tubuh di gambar entry sis JM wawa rasa boleh tahan sis JM tinggi orangnya. Betul tak sis JM? ")

Jom kita kenal dengan lebih dekat sis JM yang suka travel. 

Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa

Bismillahhirrahmanirrahim
Assalamualaikum w.b.t dan salam sejahtera buat sahabat blogger sekalian,

 

Banner Giveaway : Choose yourself by Mdmnissa

Tips Awet Muda Dengan Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, segala puji bagi Allah sekalian alam. Itulah pujian yang layak kita beri. Setiap hari dengar pujian dari hamba Allah disekeliling kita. Sepatutnya kita jawab Alhamdulillah ganti kepada terima kasih. Betulkan? ")

Hari ni wawa nak kongsi rahsia remaja macam anak dara. Setiap hari ada saja yang tegur, macam bukan orang dah kahwin tapi macam anak dara remaja. Tersenyum simpul laa wawa bila ada yang cakap macam tu. hihi

Semua orang panggil wawa miss, walaupun dah beribu kali cakap wawa dah ada suami. Katanya wawa macam anak dara. Alhamdulillah.

Inilah Rahsia Wawa, amalkan minum Vivix setiap hari. 

Vivix anti penuaan kaya dengan resveratrol dan 10 kali ganda lebih hebat dari wine merah.

Vivix bukan sahaja untuk kecantikan dan awet muda, malah membantu untuk kesihatan keseluruhan.

Tips Hilangkan Senggugut Dengan Cepat

Assalamualaikum wbt,

Senggugut dan perempuan seakan sinonim, dipisah pun tak dapat cuma mampu bertahan sahaja. Sampai bila harus kita lalui fasa senggugut ini? 

Menurut doktor, senggugut adalah perkara normal bagi seorang wanita. Ia tidak menjejaskan seseorang dari hamil dan menimang cahaya mata. Namun, kesan daripada terkena senggugut itu boleh juga mengundang bahaya kepada diri seseorang. 

Milkbooster Cantikkan Kulit

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, wawa doakan kalian yang singgah ke blog vitamin wawa dikurniakan kesihatan yang baik.

Wawa dan cantik, tak dapat dipisahkan. Sebolehnya setiap hari nak update tebtang kecantikan. Itu lumrah wanita kan, suka kecantikan. Contoh bila kita lihat wanita cantik, semestinya kita kagum. Subhanallah hebatnya ciptaan Mu.

Jadi, wawa yakin kalian semua juga sukakan kecantikan. Siapa yang suka perkara tak cantik, cuba ngaku! Hehe

Ok, dah setuju dengan wawa kita semua suka cantik-cantik. Jadi, hari ini wawa nak kongsikan kisah ibu muda juga seorang doktor yang bertukar wajah jadi cantik..")

Jom ikuti kisah Dr Ain,

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...