Search This Blog

Thursday, 10 September 2015

Resort Tanjong Jara Paling Ekslusif Di Dungun

Assalamualaikum wbt,

Wawa nak kongsikan dengan korang resort paling mahal dan ekslusif. Nak tahu tak kat mana? hihi

Pernah dengar Tanjong Jara Beach Resort? Resort yang paling ekslusif dan private terletak berhampiran bandar Dungun. Dari Paka lebih kurang 30-45 minit sahaja. Wawa belum pernah sampai lagi di Tanjong Jara Resort, cuma jadi kawasan laluan sahaja. hehe

Kalau korang yang sedang mencari-cari lokasi paling best untuk celebrate Anniversary, boleh cuba datang ke sini. Tempatnya menarik dan tenang sebab bersebelahan dengan pantai.

Bagi yang nak buat wedding pun boleh. Wawa tak boleh tengok lama-lama kat web Tanjong Jara Resort ni. Rasa nak pergi dan-dan tu jugak.. hihi

Harganya pun boleh tahan. Berminat nak tahu detail, boleh klik SINI.

Pemandangan Pantai 

Testimoni Bergambar Pengguna ESP 2015

Assalamualaikum wbt,

Pengambilan protein sangat membantu dalam menjadikan kulit wajah lebih cerah, cantik dan gebu. Protein merupakan sumber asas dalam pembentukan sel yang sihat. 

Apabila sel-sel badan kita sihat, secara semulajadinya badan kita turut sihat. Bukan hanya badan, malah kulit, rambut, kuku, otot, tulang semuanya kembali sihat. 

Ia cuma terjadi bila kita minum secara konsisten. Jom tengok hasil pengguna ESP yang luar biasa hebat ini..") 

Basic H Pencuci Serbaguna Wajib Ada Di Rumah

Assalamualaikum wbt,

Basic H, wajib ada setiap rumah! Kenapa wajib? Korang patut baca SINI!

Dah selesai baca? Jom kita tengok koleksi foto dibawah.

Paip pam yang direndam dengan Basic H selama 4 jam.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...