Search This Blog

Saturday, 26 September 2015

Segmen Klik Iklan Bersama Encik Kidal

Assalamualaikum wbt,

Dah lama tak join segmen, jom kawan-kawan kita meriahkan segmen sambil bantu sahabat-sahabat blogger yang lain.  

.
SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Encik Kidal*wajib dan Follow insta @rihaz_96 **optional/tak wajib pon
2. Letak link korang kat Exchange Link **supaya nama korang terpahat kat blog ni
3. korang KLIK IKLAN zahir hehe
4. buat satu ENTRY tentang  "Segmen Klik Iklan Bersama Encik Kidal"**ingatkan diorang tuk klik iklan korang jugak
5. ambikk banner tu korang backlink g sini balik tau**supaya zahir dapat klik iklan korang
6. korang LETAK LINK ENTRY kat ruang komen entry ni
7. paling last korang klik iklan rakan2 blogger kita yang join tu..

SAGUHATI

1. Topup RM5 x 2 
2. Blog Review x 1 
3. BlogList Pertama Encik Kidal x 5 

Tips Untuk Pesakit Kanser

Assalamualaikum wbt,

Tips ni wawa jumpa di facebook, sharing dari Altaf Hussain bekas pesakit kanser tahap 4. Korang juga boleh guna without take any medicine..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...