Search This Blog

Friday, 9 October 2015

Testimoni Turunkan Paras Kolesterol Dengan Minyak Ikan

Assalamualaikum wbt,

Wawa kongsikan testimoni turunkan paras kolesterol selepas konsisten amalkan Omega Guard.


Paras Kolesterol Turun!

-----

Kagum Dengan Suami Sendiri

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, sarapan apa pagi ni? Wawa macam biasalah hujung minggu pun masih bekerja, jadi minum ESP sahaja bersam roti.")

Tak menahan tajuk kan, iya laa suami kita, kita laa yang kena kagum. Suami wawa kini bekerja di Gebeng Kuantan Pahang, jadi hanya seminggu atau dua minggu sekali balik. Kerja dan jarak menjadi penghalang untuk suami wawa berulang alik. 

Alkisahnya malam tadi, kami berwhatsapp sambil wawa berpm dengan customer. Tetiba suami hantar gambar masakan beliau iaitu paprik ayam dan ayam goreng. Satu rumah ada 12 orang, dan suami wawa masakkan.

Tips Makan Makanan Sihat

Assalamualaikum wbt,

Dewasa ini penyakit yang dialami oleh masyarakat kita semakin meningkat. Muda-muda lagi sudah dikesan dengan penyakit merbahaya seperti jantung, kencing manis, darh tinggi dan lain-lain.

Tahukah anda, apakah punca sebenar datangnya pelbagai penyakit ini? Salah satunya adalah daripada faktor pemakanan. Lihatlah ibu bapa atau muda mudi sekarang, makanan segera sudah menjadi trend, makanan sejuk beku sudah menjadi satu kewajipan, jajan sentiasa kena ada di rumah untuk mengunyah di depan tv. Maggi menjadi santapan pilihan kedua selepas nasi, rata-rata di setiap rumah pasti ada maggi. Betul ke betul? 

Allahuakbar, semoga wawa dijauhkan dari memgamalkan pemakanan yang kurang sihat ini. Alhamdulillah, wawa cuba elakkan dari memakan maggi walaupun dulu ia adalah feveret.hihi 

Jom semua, kita ubah pengambilan makanan harian kita supaya selain mengelakkan penyakit yang tidak diingini, ia juga adalah salah satu usaha membantu minda kita menjadi lebih pekandan tajam..")

Wawa nak kongsikan tips makan makanan yang berkhasiat setiap hari mengikut piramid makanan. 

Fungsi Utama Herblax Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, syukur Allah kurniakan kita semua kesihatan yang super duper baik. Bangun pagi, segar bugar bak berada di ladang teh daunnya menghijau. Sungguh fresh, kerana apa? Malam tadi sempat telan Herblax dan pagi ni ini selamat melabur semuanya. Perut kosong, kempis dan rasa ringan.

Best tak jika anda bangun pagi-pagi rasa macam tu? Orang yang membuang diwaktu pagi, harinya akan ringan tiada stress, rasa tenang sebab beban toksin dalam badan sudah dikeluarkan. Jika orang yang tidak membuang atau sukar membuang dieaktu pagi, badan mereka terasa berat, seperti ada sesuatu yang membebani fikiran dan badan. Nak tahu kenapa? Itu adalah disebabkan toksin masih berkumpul didalam badan anda.

Bagaimana nak buang toksin dalam badan? Kita perlu berikhtiar mencari solusi. Antaranya dengan mengamalkan makan Herblax. Nak tahu tak apa fungsi utama Herblax?

FUNGSI UTAMA HERBLAX SHAKLEE


What Is The Placebo Effect?

Assalamualaikum wbt,

Tertarik wawa dengan perkongsian dari group upline shaklee, iaitu effect keatas seorang customer yang mengadu sering mengalami keletihan. Pada awalnya, customer tersebut tak bagitahu pun ada thyroid. Dan beliau cadangkan amalkan makan Vitalea dan selepas sebotol baru customernya bagitau ada thyroid. Secara umum mengetahui, bahawa pesakit thyroid tidak digalakkan mengambil makanan berunsur iron. Memandangkan dalam Vitalea ada kandungan iron, disebabkan pesakit thyroid tadi lebih yakin akan Vitalea dapat membantu mengurangkan keletihan, hasilnya customer tadi mengadu badan lebih segar dan bertenaga. 

Pelik?? Sebenarnya, tidak sama sekali. Ini adalah dikenali sebagai "Placebo Effect".

Nak Tahu apakah Placebo Effect??

Petikan dipetik dari SINI.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...