Search This Blog

Saturday, 10 October 2015

Imbau Kenangan Zaman Sekolah

Assalamualaikum wbt,

Hari ni suami wawa pulang, gembira laa si isteri. Malam ni saja wawa ajak suami makan kat kedai baru buka di Dungun. Alhamdulillah, masakannya boleh tahan sedap. Cuma service agak kurang memuaskan bila mana datang ambil order pun lambat, dapat makanan pun lambat.

Apa pun, alhamdulillah kenyang. Hehe
Selesai makan, kami bergerak balik ke Paka dan melalui sekolah lama wawa.

Baru melepasi sekolah teknik dungun. 

Tetiba terimbau kenangan lalu. Cerita laa serba sikit kat hubby perangai wife die time sekolah dulu..

Paling lucu bila kelas bahasa melayu, punyalah tak minat. Time cikgu ngajar ngantuk giler.. Sampai cikgu tegur, "yang belakang tu kenapa mata juling.? Sebabnya tahan ngantuk ya amat.. Haha..

Masih ku ingat cikgu itu, Cikgu Wahab.. Apa khabar cikgu sekarang? 

Korang ada kenangan zaman sekolah? Kongsi laa diruangan comment..")

Kisah paling lucu bakal terima cenderahati dari wawa. Jom kongsi..")

Fungsi Utama DTX Complex Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Hati merupakan organ terbesar di dalam tubuh manusia dan berkeupayaan dalam membina semula. Contohnya, serangan jantung akan merosakkan otot atauborgan jantung. Tetapi, serangan kepada hatibakibat pengambilan alkohol berlebihan boleh merosakkan hati. Namun, hati mampu membaiki organnya sendiri. Hati boleh dianggap sebagai INDUSTRI PEMPROSESAN dalam tubuh manusia, menjalankan fungsi-fungsi kritikal untuk membaiki.

Kajian menunjukkan bahawa kandungan utama di dalam shaklee DTX Complex adalah ekstrak biji benih pokok susu tisel menyokong keupayaan badan menghasilkan protin bagi membantu menjana semula sel-sel hati.

Kesihatan hati sangat penting bagi seorang manusia kerana ia adalah nadi pemprosesan di dalam tubuh. Jadi, mengekalkan kesihatan hati adalah tanggungjawab diri sendiri.

Bagaimana ingin menjaga hati? Dengan mengamalkan pengambilan DTX Complex 3 biji sehari, insyaAllah dapat mengekalkan fungsi hati kita.

FUNGSI UTAMA DTX COMPLEX

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...