Friday, 16 October 2015

Harga Iphone 6S Dan Iphone 6S Plus Di Malaysia

Assalamualaikum wbt,


Hai semua..")

Ya Allah, tertarik wawa dengan gadget terbaru Apple iaitu Iphone 6S dan Iphone 6S Plus. Terpesona wawa sampai rasa macam tertarik-tarik hati untuk memiliki. hihi

Sebelum nak miliki tu, haruslah survey harga dulu kan.")

Jom kita lihat harga kedua-dua jenis Iphone 6S terbaru ini. Cantikkan?


iPhone 6s
16GB = RM3,199
64GB = RM3,699
128GB = RM4,199

iPhone 6s Plus
16GB = RM3,699
64GB = RM4,199
128GB = RM4,699

Whatsapp Web Mudahkan Peniaga

Assalamualaikum wbt,

Wah, makin canggih sekarang ye. Dulu, whatsapp hanya digunakan oleh pengguna iphone. Diikuti pula dengan android dan beberapa jenis mobile phone. Perkembangan teknologi sekarang makin meluas sehinggakan whatsapp boleh digunakan dengan komputer atau laptop.

Mudahkan? Ia, sangat mudah bagi ibu-ibu atau surirumah yang menjalankan bisness online dari rumah yang sering berebut phone dengan anak-anak. Senang juga buat semua pengguna mobile phone. Tidak ada lagi kekangan atau adegan berebut phone dengan anak-anak jika suami atau isteri hantar message melalui whatsapp.


Bagi yang berbisness dari rumah, haa jangan tak tahu ye whatsapp sekarang boleh guna melalui web. Dengan syarat, phone anda mestilah ada internet. Gunakan kemudahan yang ada untuk perkara yang berfaedah dan mendatangkan keuntungan..")

Beli 6 Percuma 1 GLA Complex

Assalamualaikum wbt,

Nak tahu tak, bulan ni ada promosi GLA Complex. Korang tahu tak apa kebaikan GLA Complex? Tak tahu? 

Ok, jom kita lihat apa kebaikan mengamalkan GLA Complex.

Good Morning Wishing Your Day Full of Joyful Moments

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur ya Allah masih diberi peluang untuk hirup udara hari ini. Hari yang penuh barokah. Dimana segala amalan baik, Allah hitung berganda. Alhamdulillah. Alhamdulillah. Alhamdulillah.

Terima kasih buat semua yang sudi singgah diteratak wawa ini dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kesihatan yang super duper baik dan diberi kemudahan dalam menguruskan hal-hal harian. Amin


Salam pagi semua..") semoga hari anda penuh dengan kenangan terindah..")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...