Search This Blog

Monday, 19 October 2015

Makan Malam Bersama Yang Tersayang

Assalamualaikum wbt,

Selamat bersantai bersama keluarga semua. Alhamdulillah, malam ini wawa masih berkesempatan makan malam bersama suami tersayang. Esok pagi dah nak berangkat ke Gebeng. 

Korang makan apa tu? Apa menu korang hari ini? Kami macam biasa, memilih untuk makan Tom yam yang super sedap. Kami masak di dapur kedai makan malam ni.. Hihi


Alhamdulillah, kenyang dengan rezeki Allah bagi. Sampai tak sempat ambil gambar makanan. Gambar air saja yang sempat di snap.. Hehe


Collagen Shaklee Bantu Atasi Rambut Gugur

Assalamualaikum wbt, 

Siapa yang mempunyai masalah rambut gugur? Sila angkat tangan. Oppss, tak nampak laa.. hehe
Wawa tahu, ramai yang ada masalah ini kan? Wawa juga sama, bermacam syampu dah di cuba, namun hasilnya sama. Malah boleh menyebabkan rambut wawa makin kasar. 

Apa yang wawa buat? Cukup dengan mengamalkan minum Collagen Powder setiap hari. Alhamdulilah, hasilnya sangat menakjubkan. Boleh baca SINI untuk kisah wawa.

Dibawah ini wawa kongsikan pengalaman dan testimoni Puan Sue.

Tiada Lagi Rambut Gugur 

Selepas saya minum 3 kotak Collagen Powder Shaklee. Kesannya kepada RAMBUT- sebelum ni setiap kali cuci rambut, rasanya hampir segenggam rambut saya gugur..termasuklah dilantai bathroom..tempat tidur apalagi sewaktu sisir rambut..

Selepas 2 bulan saya consume Collagen..alhamdulillah kesan positif..saya sendiri pun tak perasan mula2, selepas en hubby tegur.."kenapa dah tak banyak rambut mommy gugur sekarang?" ye la, baru ku tahu, semasa cuci rambut dah takde yang gugur, kalau ada pun 2-4 helai je.

Power mata rabun jauh saya pun berkurangan.. dulu 200 kiri kanan, sekarang turun 150..Dulu drive pakai cermin mata, sekarang tidak lagi,, - Sue Supplement Gold

Info Kesihatan : Punca Rambut Gugur

Assalamualaikum wbt,

Pernah tak gugur rambut? Perkara paling menakutkan bagi seorang wanita adalah rambut gugur. Betul ke betul? 

Jika sehelai rambut mungkin ok, tapi jika setiap kali kita sikat rambut sampai nampak rambut je kat sikat tu. Itu adalah perkara yang sangat menakutkan. Silap hari bulan boleh botak tau.

Korang tahu tak? Jika seseorang mempunyai rambut kurang atau amjarang ia mempengaruhi wajah kita. Kita akan nampak lebih tua dari usia.

Tahukah anda, kenapa rambut boleh gugur? 


PUNCA-PUNCA RAMBUT GUGUR

Best Quote : Art Therapy

Assalamualaikum wbt,

Cuba bayangkan korang duk guling -guling kat bunga banyak-banyak tu..")

Apa perasaan korang sekarang?


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...