Search This Blog

Thursday, 22 October 2015

Cara Kekalkan Tenaga Harian

Assalamualaikum wbt,

How Are U Today?
-----------------


Pernah tak mengalami keadaan seperti ni:

Pegi keje awal pagi
Sampai tempat kerja tak sempat makan pulak tu
Jadinya 
Mengantuk ditempat kerja
kemudian,

Balik drari keje traffic jam
Mata kuyu aje on the way balik ke rumah tu

Sampai di rumah lepas mandi dan solat; pi tgk tv..tertido plak depan tv

pastu dah siap kunci pintu rumah semua; masuklah tido
Tak dapat tido plak,
Agaknya banyak sangat otak berfikir!

----------

Ini adalah salah satu kesan dari gaya hidup yang tidak sihat + pemakanan kurang khasiat

Kita memang sedia tahu tetapi apa kita nak buat ya??

Ha, arini saya nak INTRO kombinasi set

Basic Health Combo iaitu
1.Bcomplex
2.Vitalea*
3.CinchTea
4.OsteMatrix 

yang boleh bantu anda atasi masalah-masalah ini.

Saya sendiri menggunakannya dan selepas saya konsisten guna saya dapat 3 manfaat berikut:

1. Badan lebih bertenaga dan semangat.Vitalea dan Bcomp bantu beri tenaga booster
2. Mata segar sepanjang pemanduan.Cinch Tea tingkatkan metabolisma badan menjadikan kita rasa segar bugar
3. Tidor lebih lena!IOsteMatrix bantu kurangkan stress badan kita tu

Alhamdulillah, inilah manfaat Shaklee dlm hidup seharian anda

Best kan!
Boleh diguna suami isteri mak ayah 

Ha.semua nk sihat
Alhamdulillah

Dapatkan combo ini dengan WA / PM sy di

Ready to ship 😊
*FREE Vitalea bulan ni jika reg ahli

Segmen Blogwalking YanieYusuf.com

Assalamualaikum wbt,



Segmen Blogwalking YanieYusuf.com


Mrsyanie pernah buat entry khas untuk blogwalking sebelum ini, konsepnya sama sahaja untuk Mrsyanie blogwalking dan memudahkan blogger yang lain blogwalking sekali. Kali ini caranya berbeza sedikit.

Cara-cara untuk join mudah sahaja, syarat:

  1. Follow blog YanieYusuf
  2. Add google+ YanieYusuf
  3. Buat satu entry bertajuk : Segmen Blogwalking YanieYusuf.com
  4. Copy banner diatas dan backlink kan ke entry segmen ini
  5. Copy url entry korang dan pastekan di ruangan komen entry ini.

Mudah kan, dan setiap link yang dah dipaste diruang komen Mrsyanie akan blogwalking ke blog korang. Mrsyanie akan buat satu entry link url bagi memudahkan korang semua blogwalking blog yang lain. Dan Mrsyanie akan pilih secara random 5 blog untuk dimasukkan dalam BlogList Mrsyanie. 

Terima kasih pada yang sudi join segmen Blogwalking YanieYusuf.com

Bersih Usus Dengan Herblax

Assalamualaikum wbt,

Terkejut wawa dengar kos untuk pembersihan usus yang dijalankan oleh pengarah drama iaitu Erma Fatima. Tahukah anda, kos yang dibelanjakan oleh Erma adalah sebanyak RM6000.

MasyaAllah, mahalkan? Harga tidak bernilai lagi jika kita jatuh sakit. Inilah langkah yang diambil Erma bagi mengelakkan dari penyakit.

Usus sememangnya perlu dibersihkan, ia adalah tempat perkumpulan toksin di dalam badan. Jika dibiarkan ia boleh mengundang pelbagai penyakit.


Tahukah anda, Herblax shaklee mampu membersihkan usus secara lembut. Ia bertindak melembutkan najis dan membuang segala toksin di dalam badan.

Untuk pencegahan awal, wawa sarankan untuk anda amalkan makan herblax 1 minggu 2 kali. Nak cuba? Boleh whatsapp wawa di 0199966576.

Ilmu Agama : Doa Istighfar

Assalamualaikum wbt,

Astaghfirullahala'azim 100 kali jom.
Semoga Allah ampuni dosa-dosa kita.

Istighfar pun ada doa tau, jom amalkan..")


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...