Wednesday, 28 October 2015

Info Produk : Set Penjagaan Wajah Paling Selamat

Assalamualaikum wbt,

Ramai yang duk tertanya, apakah shaklee ada produk kecantikan untuk luaran? Sudah pasti kesayangan wawa sekalian. Set penjagaan wajah Nutriwhite jni adalah terbaik untuk anda yang sedang mencari produk semulajadi.

Almaklumlah, ramai yang kurang berani nak pakai produk yang ada di pasaran, katanya takut tersalah pilih. Berbeza dengan Nutriwhite, ia adalah dirumus dari bahan semulajadi.

Perbezaan Nutriwhite

✔️ Dibangunkan oleh saintis dan pakar-pakar penjagaan kulit di Jepun dan Amerika Syarikat.
✔️ 3 tahun pembangunan produk.
✔️ Pemilihan bahan aktif dan mentah. Diperoleh di 16 buah Negara.
✔️ Ujian yang menyeluruh.
✔️ Unik, pengwujudan eksklusif pelbagai dimensi pendekatan untuk pemutihan.
✔️ Selamat dan berkesan.
✔️ Patent-pending whiten-16 adalah campuran daripada 16 nutrien botani yang kuay yang membantu mengurangkan penampilan melanin yang sedia ada untuk mewujudkan lebih putih, kulit lebih cerah dan bercahaya.



Set penjagaan wajah Nutriwhite. Ia membantu dengan 5 cara iaitu:

.
1. MENGHALANG - kulit dari kesan sinar uv dan matahari.
2. BERKURANGAN - pigmen/jeragat gelap dalm kulit dan mencegah kulit kusam.
3. MENYEKAT - pertumbuhan jeragat dan tompok2 hitam.
4. MENCERAH - wajah lebih rata dan cerah.
5. MEMPERBAHARUI - menanggalkan sel2 mati, memcerahkan kulit dan menjadikan kulit lwbih bercahaya.

Set Consists of :

14583 Daily Defense  Whitening Essence
14580 Gentle Action Make-Up Remover
14581 Gentle Deep Foaming Cleanser
14585 Overnight Renewal Whitening Cream
14582 Soothing Radiance Whitening Softener
14586 Spot Whitening Treatment
14584 Ultimate Protection Whitening Lotion
 
Your Trusted Healthcare Partner.

#shakleepaka #0199966576 #shakleeonline #vitaminwawa #wawashakleelife 

Gambar : Koleksi Lantai 3 Dimensi Yang Wow

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, pagi ni kita masih hidup. Dikelilingi dengan suami dan anak-anak yang ceria dan sihat. Dikurniakan rezeki yang melimpah ruah, kekayaan dan kenahagiaan.

Korang! Idea baru untuk rumah masi g-masing. Buat ni, tak yah dah nak gi khelah tepi air terjun.

Masak nasi, goreng sosej, nugget, sandwich ke semua bersantai kat rumah je kan.. Hihi

Rahsia Kecantikan Nor Juma

Assalamualaikum wbt,

Perempuan dan kecantikan seakan sinonim. Bila sebut aja cantik, pasti semua akan membayangkan seorang wanita. Betul kan? Wawa nak kongsikan tips kejelitaan dan kecantikan Norjuma ni. Dari dulu sampai sekarang, nampak makin cantik. Jom kita korek rahsia Norjuma..")

PETUA KECANTIKAN NORJUMA
====

Amalan Yang Di Sukai Nabi

As'salamualaikum. Selamat malam semua!

Alhamdulillah. Seperti yang dijanjikan amalan yang dimaksudkan itu adalah melakukan solat sunat 2 rakaat sebelum solat subuh.

Berikut adalah penerangan mengapa orang paling kaya adalah mereka yang menunaikannya kerana Rasulullah SAW insan mulia dan hebat amat menjaga solat sunat ini.


Solat Fajar?

Hadiah : Replika Burj Khalifa Hotel Dhubai

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, besar harapan wawa semoga sahabat semua sihat-sihat belaka. Jaga kesihatan sebaik mungkin, almaklumlah di musim jerebu ini antibodi masing-masing tidak sekuat badang. 

Pagi tadi wawa terima hadiah daripada bos, dia pun dapat dari Subcon yang wawa jaga. Bos wawa bawa balik 2 paper bag, terus bagi kat wawa satu. Wawa pun buka isi kandungan dalam paper bag tu.

Wahh, sangat terkejut terima replika mac ni. Sebenarnya wawa tak pernah tahu pun wujud Burj Khalifa Hotel di Dhubai, ia laa wawa mana pernah pergi kan..hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...