Search This Blog

Saturday, 31 October 2015

PROMOSI OCTOBER 2015 SUPER DUPER GREAT!

**STICKY POST**
Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, September yang super indah. Meninggalkan kita semalam, berkunjung hari ini Oktober yang penuh gemilang.

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah.

Wawa pasti, semua shaklee Indipendent Distributor atau Agen Shaklee Yang Sah telah senyum sampai ke telinga bila mana melihat PROMOSI OKTOBER!  

Wawa pasti bukan hanya agen shaklee, malah anda pengguna dan bakal-bakal pengguna Vitamin shaklee tak sabar-sabar nak tahu apa yang menarik untuk promosi bulan ini.

Shaklee dengan bangganya memperkenalkan Promosi 3 produk sekaligus iaitu GLA COMPLEX, OMEGA GUARD dan VITA-E COMPLEX.

PROMOSI GLA COMPLEX



BELI 6 PERCUMA 1:
1. GLA COMPLEX

Normal Price Non Member : RM96.73
Promotion Price : RM580.38 (GET FREE 1)

TWIN PACK 5% OFF:
1. GLA COMPLEX  

Normal Price Non Member : RM96.73
Promotion Price (Buy 2 Get 5%) : RM183.80

PROMOSI OMEGA GUARD



BELI 6 PERCUMA 1:
1. OMEGA GUARD

Normal Price Non Member : RM144.16
Promotion Price : RM864.96 (GET FREE 1)
✔️ Opss, dapat keahlian percuma. (Tak perlu bayar rm80)
✔️ Dapat lagi Vitalea 1 botol
✔️ Dapat Cash Bonus lagi ~RM33

TWIN PACK 5% OFF:
1. OMEGA GUARD

Normal Price Non Member : RM144.16
Promotion Price (Buy 2 Get 5%) : RM273.90

PROMOSI CLEARANCE STOK


Buy 2 Get 50% Offer

Non Member Price : RM157.94
Promotion Price : RM157.94 (Get 2 Bottles)
✔️ Limited sale (siapa cepat dia dapat)
✔️ Beli 1 dapat 2..")


Berminat? Boleh hubungi wawa di talian hotline 019 996 6576

Jaga kesihatan diri dan keluarga..")

Jom Join ahli dan dapat lebih penjimatan. Klik SINI untuk info kelebihan menjadi ahli..")

Resepi : Siakap Tiga Rasa Mudah

Assalamualaikum wbt,

Ya Allah, sedapnya. Resepi dari page ShielaRosli, wawa parking sini dulu. Nanti free boleh berasap kat dapur vitamin wawa..hihi

RESEPI SIAKAP TIGA RASA
**********************************

22 Tips Ibu Bapa Genius

Assalamualaikum wbt,

~TIPS IBU BAPA GENIUS~

Amazing Story With Vivix

Assalamialaikum wbt,

Pagi ni terlintas di newsfeed wawa, sharing story by Renae Karcher. Sangat membantu bagi korang atau ada dikalangan keluarga yang mempunyai masalah "Macular Degeneration".

Macula Degeneration adalah situasi dimana biasanya berlaku pada older people menyebabkan penglihatan kabur dan boleh menjadi buta yang disebabkan oleh kerosakan retina.

Testimoni : Turun 22kg Dengan Set Kurus Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Ya Allah, seronok pagi ni rasa ceria nak sentum sampai ke telinga. Alhamdulillah, bila kita rasa syukur, hidup ini lebih tenang. Se awal pagi  bangun dengan senyuman, hari closing terakhir berpusu-pusu yang pm nak grab OMEGA GUARD & GLA COMPLEX tak lupa VITA E COMPLEX. Jualan Pecah Beli 1 PERCUMA 1. Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. Nikmat mana lagi yang nak di dustakan.

Ini pula testimoni Hanys, Turun 22kg. Badan naik 23kg dalam masa 2 tahun.

[Testimoni]

😎BERAT NAIK MENDADAK LEPAS BERKAHWIN. SEKARANG DAH LOSS 22KG!😎
----------------------------

Pengalaman Hamil Dengan Set Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, dengan izin Allah wawa bersiaran lagi pagi ni. Apa khabar semua? Wawa doakan semua yang sudi singgah di teratak wawa ini dikurniakan kesihatan yang baik, rezeki yang deras serta dipermudahkan segala urusan hari ini.

Hamil atau mengandung merupakan pengalaman yang berbeza setiap orang. Malahan setiap anak juga tidak sama. Anak pertama begini, anak kedua begitu, ketiga bagaimana kita sendiri yang lalui.

Wawa bukan nak cerita pengalaman sendiri, tapi pengalaman sahabat wawa merangkap pelanggan wawa. Mari wawa kenalkan, sahabat wawa ini adalah Puan Maziana. Anak pertama Puan M belum bertemu dengan shaklee. 

Sebelum anak kedua, Puan M dan suami amalkan vitamin shaklee kerana merancang untuk timang cahaya kedua. Alhamdulillah, dengan izin Allah swt Puan M berjaya hamil.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...