Search This Blog

Friday, 6 November 2015

Review : Fungsi Omega Guard

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, selamat COD Omega Guard petang ni.

Nak tahu tak apa fungsi Omega Guard ni? Sangat popular dikalangan customer yang nak turunkan kolesterol dan berat badan. Dapat bonus lain iaitu kulit CANTIK dan MINDA yang lebih FOKUS.

FUNGSI OMEGA GUARD

======

Ibu Bapa : 5 Cara Jadi Ibu Tegas Tetapi Penyayang

Assalamualaikum wbt,

Hai ibu-ibu yang baik dan penyayang. Semua ibu sayangkan anak, namun jangan sampai anak mendahului ibu. Jadilah ibu yang tegas tetapi penyayang.

5 Cara Jadi Ibu Tegas Tetapi Penyayang

Satu Jag Satu Rumah

Assalamualaikum wbt,

[Sakit tekak! Jom tukar ke penapis air Shaklee]


Pagi2x ni rasa sakit tekak
Suka sgt telan air sejuk
Hehe
Kne pulak ada dispenser, lg mudah nk minum air sejuk
Kesannya pada sy,
Smpi masa, tekak mula rasa perit
Nak kasi reda balik sakit perit tu, sy pasang jag penapis air Shaklee yang sgt mudah dibawa kemana2x.
Selalu inshaAllah, akan reda dan kurangkan perit.
Air kan penting dan air yang betul2x bersih dan sihat amat penting untuk kt minum

Kenapa sy syorkan penapis ini?

Penapis air ini adalah penapis air pertama yang guna blok karbon padu yang boleh ditukar untuk setiap 303Liter air

Disahkan Jag ini mampu mengurangkan plumbun, merkuri, kadmiun dan bahan cemar yang lain serta klorin disamping mengekalkan kandungan mineral yang bermanfaat

Wah banyak manfaat kan

Jom satu jag satu rumah untuk seisi
keluarga

Jom Shaklee 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...