Search This Blog

Saturday, 7 November 2015

Segmen Carik Bloglist Blog Encik Kidal

Assalamualaikum wbt,

jom join segmen Encik Kidal ni..")


Rezeki Nuffnang di Bulan November

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur sangat dengan pertambahan CPUV di blog vitamin wawa. Rezeki berblog dibulan November.

Alhamdulillah, Alhamdulillah, Alhamdulillah. 

Semoga ia berterusan.

Wawa tahu seorang blogger pasti gembira bila CPUV naik tanpa henti-henti kan!^_^


Bulan ini Dove Hair Campaign & Old Town White Coffee. Nak tahu apa yang ada dalam tu? Jemput singgah dan click iklan ini ya..")

Info Kesihatan : Did You Know?

Assalamualaikum wbt,

Korang tau tak, pengambilan  vitamin C yang terlalu banyak dalam satu-satu masa, boleh mengurangkan kadar penyerapan vitamin C pada sistem badan kita.

Testimoni : Hyperthyroid Dan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian yang sudi singgah di blog vitamin wawa dikurniakan kesihatan yang terbaik, rezeki yang melimpah ruah serta dipermudahkan segala urusan.

Alhamdulillah, Allah izinkan lagi wawa untuk teruskan menyebarkan manfaat kesihatan melalui supplemen shaklee. Semoga kalian yang amalkan vitamin ini dapat bebas dari segala penyakit insyaAllah. Amin

Hari ni wawa nak kongsikan testimoni dati customer wawa sendiri. Syafiq mempunyai Hyperthyroid yang tinggi sehingga terpaksa warded beberapa hari di hospital. 

Terus selepas discharge, syafiq terus hubungi wawa dan bertanyakan produk shaklee yang terbaik untuk Hyperthyroid. Wawa recommendkan yang terBEST dari shaklee iaitu VIVIX. Terus malam itu juga wawa COD.

Alhamdulillah, semalam wawa buat follow up dan feedback yang wawa dapat sangat memberangsangkan. Hyperthyroid semakin kurang selepas check up, simpton debar, berpeluh juga semakin berkurang.




Alhamdulillah, syukur wawa terima feedback yang positif ini. Wawa doakan beliau bebas dari penyakit hyperthyroid sepenuhnya. InsyaAllah.

Jika korang ada alami masalah yang sama atau family serta kawan yang punyai Hyperthyroid, sila recommendkan dieorang untuk cuba VIVIX. InsyaAllah, dapat membantu.

Hubungi wawa untuk info dan order.

Best Quote : Do what You Love Is Passion

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, kita masih dapat bernafas hari ni.")

What your plan today? 


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...