Search This Blog

Sunday, 8 November 2015

Perlindungan Di Waktu Malam

Assalamualaikum wbt,

Sekarang sudah menjengah musim hujan, bila tiba waktu malam nyamuk berkeliaran samada diluar rumah mahupun dalam rumah.

Business : 3 Hari Kelas Online Ke Bangkok

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur wawa bersama dengan kumpulan jutawan yang sentiasa memberi komitmen luar biasa untuk pastikan kami sentiasa terus bersemangat mencorak kejayaan di puncak.



Hari ini kelas pengabisan secara online bagaimana untuk scorr ke Bangkok, tawaran secara percuma bertaraf 5 bintang kepada semua yang layak.

Satu persatu dirungkai cara bagaimana untuk grab peluang yang ada. Yang bestnya, walaupun wawa sedang bekerja  dapat catch up balik selepas waktu kerja.  Inilah kelebihan menjana pendapatan bersama shaklee.

Kami tidak perlu keluar rumah untuk menimba ilmu, cukup hanya dengan komitmen untuk mengutip ilmu. Jutawan kami sentiasa membuka peluang kelas secara online bagi meningkatkan lagi tahap sebagai seorang leader yang bukan hanya untuk diri, malah organisasi sendiri. Seronok, umpama satu keluarga walaupun berjauhan tautan saudara antara kami sangat baik.

Jom join team kami, tanya wawa bagaimana cara untuk join. WA 0199966576.

Vitamin C Bukan Hanya Untuk Kecantikan

Assalamualaikum wbt,

Perkongsian dari saudari Muliani, perbezaan sebelum mengamalkan Vitamin C. Untuk pengetahuan korang, Vitamin C bukan hanya untuk kecantikan malah untuk elak gusi berdarah juga.


[ VITAMIN C BUKAN UNTUK KULIT ]

Ye bukan HANYA untuk kulit cantek tapi Yani ambik untuk kesihatan gusi. Sebelum mengandung lagi memang Yani ada masalah gusi sensitif. Cepat sangat berdarah. Time gosok gigi konfem akan berdarah. Macam pelik kalau putih je ubat gigi tu. Pasti bertukar kemerah-merahan.

Bila mengandungkan anak sulung makin melarat. Time duk saje-saje pon berdarah gusi tu. Hati mana la tak takut kan? Sebarang pendarahan menjejaskan bahcaan HB jugak.

Dah la time mengandung gigi pon sensitif. Alhamdulillah asbab vitamin C yang diambil, dengan izin Allah masalah gusi dapat diatasi.
Siapa yang punya masalah sama dengan Yani tingkatkan pengambilan vitamin C anda. Insyallah ia sangat membantu - Muliani 

Adakah anda kerap alami gusi berdarah?  Jangan biarkan ia berterusan sebab pasti menjejaskan gigi anda.

Testimoni : Hamil Selepas Amalkan Set Kesuburan Shaklee

Assalamualaikim wbt,

Testimoni hamil dengan set kesuburan shaklee setahun berlalu. Sahabat wawa hubungi wawa melalui whatsapp date yang sama hari ini. Alhamdulillah, syukur pada Allah.

Setahun Menanti, Akhirnya!

Alhamdulillah, Subhanallah, Allahuakbar.. Tiada ungkapan paling indah selain menyebut Nama Allah.

DONUT BIG APPLE PILIHAN WAWA

Assalamualaikum wbt,

Korang suka tak donut big apple? Mana satu pilihan korang kalau nak beli? Wawa paling suka yang coklat tabur, atas tu macam rambu-rambu. Setiap kali pergi, wawa pilih yang tu lebih banyak dari yang lain-lain.. ")

pinjam gambar google..")



Izzat Azhar buat Review Blog

Assalamualaikum wbt,

jemput join kawan2..")

Santai : Beginikah Perempuan?

Assalamualaikum wbt,

Subhanallah, siapa yang selalu alami macam ni? Haha

Serius nak tergelak pun ada, sebab tak tahu dah berapa ratus kali beli, hasilnya pasti tercari-cari juga.. Last2, tinggal 1 or 2 je. Betul ke? Wawa le tu.. Kiki


Info : Vitamin Shaklee Jadi Pilihan Atlet Dunia

Assalamualaikim wbt,

Hai semua, apa khabar kalian? Wawa doakan semoga semuanya sihat-sihat belaka. 

Korang Tau Tak?

Testimoni : Hyperthyroid Dan Vivix Shaklee

Assalamualaikum wbt, 

Salah satu sebab wawa nak bantu sangat anda-anda kembali sihat adalah supaya dapat beribadat dengan tenang. Lihat contoh testimoni customer En Hassan ini, solat Jumaat rasa tenang tak ada berdebar dah selepas amalkan Vivix shaklee.

En Hassan punyai Hyperthyroid yang agak tinggi & dia tahu produk vivix adalah bagus untuk atasi masalah ini. Call terus nak beli. Ahamdulillah, semuanya dengan izin Allah. Kita ikhtiarkan..


Korang tahu kawan-kawan mahupun keluarga yang punyai masalah Hyperthyroid? Syorkan pada dieorang untuk amalkan Vivix ini. Produk terbaik semulajadi dan halal.

Jika nak dapatkan dari wawa pun boleh, whatsapp je 0199966576.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...