Wednesday, 11 November 2015

BAGAIMANA VIVIX MENYOKONG ANTI-AGING ?

Assalamualaikim wbt,

Vivix salah satu produk yang membantu mengembalikan keremajaan kulit dan juga sebagai anti-penuaan. Bagaimana Vivix menyokong Anti-Penuaan atau Anti-Aging.

BAGAIMANA VIVIX MENYOKONG ANTI-AGING ?

Order Vivix Beli 2 Dapat 5% Diskaun

Assalamualaikun wbt,

Alhamdulillah, 2 botol Vivix bakal bertemu tuannya esok insyaAllah. Mudah sangat buat bisness shaklee ni. Klik klik hujung jari je, esok pakcik gdex datang rumah hantar.

Ini adalah tempahan dari customer wawa yang ingin prevent dari penyakit diabetes,  nak turunkan kolesterol, untuk liver , lungs dan untuk kesihatan keseluruhan.

Lihat ni, tahu laa tengah sambut deepavali kan. Keluar statement macam ni plak.. Hehe.. Nak nampak clear, boleh print dengan pc..")

Cara Add Emoticon Comel Dalam Telegram

Assalamualaikum wbt,

Sejak join group Blogger segak ni, tak terkejar wawa dengan beratus-ratus noti. Laju kemain korang ye.. 

Wawa bukan nak cerita tu, cuma nak sharing macam mana nak add emoticon comel-comel kat telegram. Ye laa, geram tengok cute-cute je semua. Tengok handphone wawa tak ada pulak.

Ohh, bila cik Amy kita bagitau senang aja rupanya. Klik dekat emoticon sampai keluar add sticker. 


Klik add sticker tu, dan korang boleh guna. Nampak tak tepi kanan yang ada tulisan message tu? Haa, klik situ bila nak guna apa-apa emoticon.

Cutekan wawa! Erkk.. Hehe

Kulit Cerah Berseri Dengan Vitamin C

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian yang singgah di blog wawa ini diberikan kesihatan yang luar biasa hebat, rezeki yang melimpah ruah serta dipermudahkan segala urusan.

Wawa nak kongsi feedback dari customer wawa sendiri selepas amalkan vitamin C. Kulit cerah berseri pastinya idaman semua wanita. Tanyalah wanita mana pun, pasti sukakan kecantikan. 

Jadi, jom la sama-sama kita cantikkan diri..hihi

Doa Pagi Jutawan #7

Assalamualaikum wbt,

Ya Allah...Ya Haqq...Ya Haqq..Ya Haq...

Ya Allah Yang Maha Membenarkan, kami yakin padaMu Ya Allah hanya Kau Maha Luar Biasa yang boleh memberi kepada kami di luar jangkaan kami Ya Allah..

Ya Allah Yang Maha Benar, kami mohon Ya Allah berikanlah berita gembira kepada saudaraku ini Ya Allah..yang tidak pernah disangkanya Ya Allah..Yang di luar kuasa dan dugaannya Ya Allah. Berita yang sangat hebat untuk kehidupannya, untuk bisnes atau kerjayanya, untuk jualannya, untuk keluarganya dan untuk apa saja Ya Allah...Hanya Kau Yang Mengetahuinya Ya Allah...kami sedia menerima berita gembira tersebut, kami sedia menyambut rezeki yang tidak disangka itu Ya Allah..kami sangat mengharap keajaibanMu Ya Allah...

Kerana Hanya Kau Maha Ajaib, Maha Besar, Maha Agung yang tidak dapat kami fikirkan ketentuanMu Ya Allah...

Assalamualaikum jutawanku sayang...Selamat menyambut berita gembira dan rezeki yang tidak dijangka-jangka dengan akal fikiran kita hari ini dan hari seterusnya..

Astaghfirullah....Lailahaillalah....Allahuakbar!..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...