Search This Blog

Friday, 13 November 2015

Ini Sebab Wawa Tak Dapat Comment Kat Blog Korang

Assalamualaikum wbt,

Wawa bukan robot, bukan juga sandwich.. Hehe

Kenapa plak ni? Ye laa, wawa pergi blogwalking dan nak comment entty yang wawa baca. Tahu tak apa yang wawa dapat? 

Ni haa, wawa tak tahu nak buat camne. Jadi, wawa pun patah balik ke blog wawa..hihi



Alhamdulillah, Setelah 6 Tahun Menanti Zuriat

Assalamualaikum wbt,

Perkongsian dari Puan Watie, 6 tahun menanti zuriat dari ilahi. Alhamdulillah, akhirnya Allah izinkan jua.

Nutriferon Tingkatkan Imuniti Sistem

Assalamualaikum wbt,

Pengakuan dari pengguna Nutriferon, badan rasa nak demam terus ambil satu sachet Nutriferon.

Alhamdulillah, sihat hari ini.

Vitamin Untuk Suami

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan semuanya sihat-sihat belaka. 

Ini adalah antara supplemen untuk suami wawa. Orang lelaki kalau bab makan vitamin agak culas ye? Sebab rata-rata wawa tanya sahabat wawa pun alami perkara yang sama. Kita kena peringat selalu.. Haha.. Tak apa lah kan, asalkan makan.

Wawa dah masuk botol kedua, tapi husband sebotol pun berat lagi. Hihi

Doa Pagi Jutawan #9

Assalamualaikum wbt,

Jom sama-sama aminkan doa ini..

Ya Allah Ya Rahman...Ya Rahim...Ya Malik..Ya Kuddus..

Segala puji-pujian bagi yang Agung lagi Maha Berkuasa, selawat dan salam atas junjungan besar Nabi Muhammad SAW, sekeluarga serta sahabat-sahabatnya...

Ya Allah Ya Tuhanku, pada hari Jumaat penuh barokah ini, izinkan kami untuk memohon dan merayu padaMu Ya Allah..Kau
lapangkanlah dada kami Ya Allah dalam menerima apa saja dugaan yang Kau berikan ini Ya Allah..

Kami redho Ya Allah..kami tawakkal Ya Allah..Kami berserah Ya Allah...kami sabar Ya Allah.. Kau berikanlah kami pengajaran, hikmah dan hidayat di sebalik segala yang Kau turunkan kepada kami Ya Allah..

Kami yakin padaMu Ya Allah..Kau akan sentiasa menguji kami..tapi ujianMu itu setimpal dengan kudrat kami Ya Allah..Kau tak akan uji kami melebihi dari apa yang kami boleh tanggung Ya Allah..

Semoga dengan segala ujian hebat ini..dapat membersihkan jiwa kami..dapat menghapuskan segala dosa silam kami..dapat menghapuskan segala penyakit kami Ya  Allah..Dan kami merayu padaMu jauhkanlah kami dari penyakit hati Ya Allah..Kami ingin punya hati yang putih mulus Ya Allah...

Ya Allah Ya Haq Ya Mubin...segalanya atas kekuasaanMu. Segalanya atas kehendakMu. Segalanya atas perintahMu. 

Kami mohon Ya Allah..Kau bukakanlah liang-liang tanah untuk menyerap segala limpahan air di bumi ini Ya Allah..Kau bawakanlah hujanMu itu ke tempat yang sedang kekeringan Ya Allah...

Amiiin Ya Robbal'alamiiin. 

Assalamualaikum dan selamat pagi wahai saudaraku. Semoga hari ini hari yang penuh keinsafan kepada anda semua kerana mendapat ilmu yang paling berharga. 

Indahnya hidup dengan beristighfar, berselawat, bersyukur &  bersedekah.. 

Giveaway Simple by cik akak & sponser

Assalamualaikum wbt,

Jom join GA..")


Giveaway Simple by cik akak & sponser


Syarat Penyertaan : 

  • Follow Blog
cik akak  kathyrbain | syamimi  | wawa I Farah Arina | Salina Johari  | Ainul Aqma JMbelog  | Lorongcinta | Duniakita  | Arra |
  • Likes fanpage -  JMbelog I cik akak I cinta itu indah | Ainul Aqma 
  • Follow facebook - cik akak I JMbelog I Salina johari
  • Follow Instagram & Twitter - JMbelog I JMbelog I Salina johari I Farah Arina | Ainul Aqma | Arra 
  • Masukan link blog ini dalam senarai bloglist anda : http://kathyrbain.blogspot.my/
  • Buat entri bertajuk "Giveaway Simple by cik akak & sponser"
  • Copy coding yang disediakan & paste kan dalam ruangan HTML
  • Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini 
  • Giveaway berlangsung 13.11.2015 - 22.11.2015 [10 hari]
  • Giveaway tamat 22.11.2015 jam 11.59 malam
  • Pemenang dinilai melalui Nombor Cabutan Bertuah
Perhatian : Bagi syarat likes fanpage, follow facebook, Instagram & twitter peserta wajib follow setiap syarat sekiranya peserta ada akaun yang dinyatakan dalam syarat yang telah cik akak senaraikan. 

Sekiranya peserta tidak mempunyai akaun tersebut, peserta tak perlu ikut syarat yang dinyata. Apa yang penting kejujuran anda sebagai peserta giveaway. 

Follow blog wajib...tiada kelonggaran isu follow blog....semoga giveaway ini berjalan dengan lancar......

copy & paste coding ini dalam post entri anda...



Hadiah Giveaway

  • cik akak - Cash RM50.00 x 2 pemenang 
  • KathyRbain - Topup RM10.60 x 1 pemenang
  • Syamimi - Cash RM5.00 x 2 pemenang
  • Wawa - Topup RM10.60 x 2 pemenang
  • Farah Arina - Topup RM10.60 x 1 pemenang & Topup RM5.00 x 1 pemenang
  • Salina Johari - Cash RM10.00 x 2 pemenang
  • Ainul Akma - Topup RM10.60 x 1 pemenang
  • JMbelog - Topup RM10.60 x 5 pemenang
  • Lorongcinta - Topup RM5.00 x 2 pemenang
  • Duniakita - Topup RM5.00 x 2 pemenang
  • Arra - Topup RM10.60 x 1 pemenang

Ilham giveaway copy & paste coding - Rujuk Entri Kak Mialiana


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...