Tuesday, 17 November 2015

Manjakan Wajah Dengan Masker Semulajadi Vivix Dan Collagen

Assalamualaikum wbt,

Selamat malam semua, apa khabar sahabat wawa dunia akhirat? Moga Allah merahmati kalian walau dimana saja berada. InsyaAllah, amin.

Apa aktiviti malam korang ye? Biasanya jam 11 wawa dah diulit mimpi, cuma sejak kebelakangan ini waktu tidur wawa sedikit bertukar. Kadang jam 12 baru lelapkan mata. Tidu lewat sebenarnya tidak elok kan. Sebab kita dah ganggu waktu rehat dan waktu sistem dalamn kita sedang berfungsi. 

Ok, lupakan sebentar waktu tidur tu. Wawa nak sharing dengan korang, kelebihan manjakan wajah dengan "Masker Vivix & Collagen". Serius, rasanya yang sangat best, kulit yang flawless, lembut, gebu, liang pori pasti mengecil ddan tertutup..")

Hari ini wawa buat simple sahaja iaitu campuran VIVIX + Collagen + Soothing Radiance (Toner Nutriwhite).

Untuk dapatkan kesan yang cantik, lembut, gebu, mulus lakukan setiap hari. Kulit anda pasti mengancam..hihi

Caranya mudah saja.

Biarkan selama 20 minit dan bilas wajah dengan air bersih. Rasakan pipi anda, lembut bak kulit bayi.")

Selamat mencuba!^_^

Info Kesihatan : Antibiotik Tidak Berkesan

Assalamualaikum wbt,

Tahukah Anda? : Antibiotik tidak berkesan untuk merawat demam selsema, tetapi 60% rakyat Malaysia mengharapkan antibiotik ketika demam selsema #AntibiotikPerluKe?


Perasan tak, bila kita demam pergi jumpa doktor dan doktor bagi makan antibiotik dan perlu makan sampai habis.

Alhamdulillah, wawa jenis yang tak suka makan antibiotik walaupun pergi klinik doktor suruh makan, wawa buat pekasam.. Hehe

Wawa lebih prefer makan Vitamin C bila demam. Alhamdulillah, sangat membantu.")

Wawa ambil dari page KKM info ini. 

Safety Tips For Woman

Assalamualaikim wbt,

Berkenaan kes rompak, rogol & bunuh di Muar, Johor. Saya nak ambil kesempatan untuk kongsikan beberapa tips keselamatan difacebook kepada anda semua, terutamanya wanita. Takde kaitan dengan kes tersebut, cuma saya nak kongsikan:

CPUV Nuffnang : Rezeki November

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Wawa doakan kalian sentiasa sihat dan gembira selalu.")

Apa aktiviti petang ni? Masih di tempat kerja ya semua. Jom laa santai-santai petang ngan wawa. Usha-usha la mana2 vitamin yang korang suka, whatsapp je wawa. Postage seluruh Malaysia.")


Alhamdulillah, rezeki bulan November semakin bertambah-tambah. Kena kerja kuat lagi untuk aktif berblog.. 

Terima kasih korang yang sudi singgah diteratak wawa ni..")

Testimoni Carotomax : Mata Makin Jelas

Assalamualaikum wbt,

Mata adalah aset penting bagi setiap insan. Merupakan anugerah tak ternilai dari Allah swt. Jika tidak dijaga ia boleh menyebabkan mata kita menjadi kabur dan rabun. 

Pelbagai faktor yang menyebabkan mata kita jadi kabur dan rabun iaitu, sentiasa membaca dalam keadaan gelap, menonton televisyen pada jarak yang dekat, pancarkan cahaya direct ke mata dan banyak lagi.

Ada juga disebabkan oleh faktor genetik, dimana ibu ayah juga mengalami rabun mata. Jadi, bolehkah kita kembalikan penglihatan mata dengan jelas.

InsyaAllah, boleh dengan mengamalkan vitamin CAROTOMAX. Apa kata customer wawa selepas makan Carotomax. Beliau memang ada rabun yang tinggi, setiap hari pakai contact lens.

9 Tips Cantik Hari-Hari!

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa sihat dan bahagia setiap hari.")

Jom amalkan petua cantik-cantik ni..hihi

PETUA UNTUK MENJADI WANITA CANTIK

Doa Pagi Jutawan #11

Assalamualaikum wbt, 

Jom aminkan doa ini..")

Ya Allah...Ya Haqq...Ya Haqq..Ya Haq...

Ya Allah Yang Maha Membenarkan, kami yakin padaMu Ya Allah hanya Kau Maha Luar Biasa yang boleh memberi kepada kami di luar jangkaan kami Ya Allah..

Ya Allah Yang Maha Benar, kami mohon Ya Allah berikanlah berita gembira kepada saudaraku ini Ya Allah..yang tidak pernah disangkanya Ya Allah..Yang di luar kuasa dan dugaannya Ya Allah. Berita yang sangat hebat untuk kehidupannya, untuk bisnes atau kerjayanya, untuk jualannya, untuk keluarganya dan untuk apa saja Ya Allah...Hanya Kau Yang Mengetahuinya Ya Allah...kami sedia menerima berita gembira tersebut, kami sedia menyambut rezeki yang tidak disangka itu Ya Allah..kami sangat mengharap keajaibanMu Ya Allah...

Kerana Hanya Kau Maha Ajaib, Maha Besar, Maha Agung yang tidak dapat kami fikirkan ketentuanMu Ya Allah...

Assalamualaikum jutawanku sayang...Selamat menyambut berita gembira dan rezeki yang tidak dijangka-jangka dengan akal fikiran kita hari ini dan hari seterusnya..

Astaghfirullah....Lailahaillalah....Allahuakbar!..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...