Sunday, 22 November 2015

Promosi Vitamin C

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, penangan promosi shaklee. Tak putus-putus permintaan. Ada yang cod, ada yang pos dan ada juga direct order kat web shaklee.

Alhamdulillah, senang sangat buat bisness shaklee. Seronok setiap masa.")



Korang ada nak cuba vitamin C? Time promosi ni sangat-sangat berpatutan.  Berminat boleh whatsapp wawa di 0199966576.

Terima kasih sudi singgah blog wawa..")

Testimoni : Kulit Cerah Bebas Jerawat

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, selamat pertang. Apa khabar kalian, terima kasih kerana sudi singgah di teratak vitamin wawa corner. InsyaAllah, wawa akan balas jejak korang nanti.

Petang ni wawa nak kongsikan satu testimoni dari customer merangkap downline wawa iaitu Fifi Fizah. Fizah memang mempunyai masalah resdung dan jerawat yang sangat kronik. Ingat lagi waktu awal-awal jumpa Fizah, orangnya pemalu, segan nak pandang muka kita bila bercakap. Ya lah, dengan keadaan waktu tu jerawat di wajah Fizah agak teruk. Alhamdulillah, korang boleh lihat wajah Fizah yang terkini. Subhanallah, seakan tak percaya.

Jom kita ikuti pengalaman Fizah dengan Set Resdung Shaklee.

Bantu Kulit Bebas Jerawat

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Alhamdulillah, wawa doakan kalian sentiasa sihat, dipernanyakkan rezeki dan dipermudahkan segala urusan. InsyaAllah, amin.

Ramai dikalangan wanita Asia yang mempunyai masalah jerawat, parut, kulit berminyak, liang pori besar akibat bekas jerawat dan lain-lain. Inilah masalah yang sering berlaku, namun kita punyai dilema untuk mencuba produk yang ada dipasaran. 

Tips untuk anda yang ingin memilih produk terbaik:

✔️ Pastikan berkualiti tinggi
✔️ Pastikan 100% halal
✔️ Pastikan 100% dari bahan semulajadi
✔️ Pastikan selamat
✔️ Pastikan bebas dari bahan kimia
✔️ Buat sedikit kajian 
✔️ Baca review pengguna yang sudah menggunakan produk tersebut
✔️ Lihat testimoni 

Testimoni Collagen Powder



"assalamualaikum... saya nk buat testimonial mengenai colgen powder shaklee.. pada mulanya cuma nk cuba2.. tapi ternyata berkesan n serasi dengan saya.. alhamdulilaah.. xpyh nak pakai foundation.. tabur bedak baby n touch up sikit2.. xpayah nk pakai 5inci g makeup... hanya dengan colgen + vita c.. membuatkan saya teruja dengan diri sndiri.. org sekeliling saya pun persan.. lagi2 en.tunang.. huhu.. terima shaklee...
sesiapa nk share.. just shared jek.. xpelu minta izin.
pic selepas (pic today) no edit2.. just guna cemra hp nokia c3 jek..." - Syazz

Cara Baca Blood Glucose Test

Assalamualaikum wbt,

Rabu lepas wawa berkesempatan ke wellness talk dan kami didedahkan tentang penyakit Diabetes atau lebih dikenali kencing manis. 

Nak tanya korang, kalau orang ada kencing manis. Air kencing dorang manis atau tak? Boleh jawab di comment untuk bagi pandangan korang ye.

Wawa nak kongsikan dengan korang, berapa bacaan gula dalam darah yang menjadi kencing manis.

Haa, bila korang cek dengan doktor dan dieorang bagi tahu, ok bacaan blood glucose test awak macam ni macam ni. Boleh refer dibawah ni ye..")


Thanks for reading..")

Motivasi Pagi : Syukur Selalu

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah Subhanallah Lailahaillallah Allahuakbar.




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...