Search This Blog

Monday, 30 November 2015

Peluang Jana Pendapatan 4 5 Angka

Assalamualaik wbt,

Hai sahabat wawa dunia akhirat. Apa khabar kalian? Alhamdulillah, semoga sihat-sihat sentiasa. Dikurniakan rezeki yang melimpah ruah serta dipermudahkan segala urusan. 


Alhamdulillah, perniagaan wawa sudah menginjak tahun kedua. Alhamdulillah, berkat sabar dan kecekalan hati, bisness wawa semakin kukuh dan berkembang. Dari tidak mempunyai downline, kini wawa sudah punyai 18 orang anak atau downline dibawah organisasi wawa iaitu MME insyaAllah, sedikit masa lagi bakal bertukar menjadi MME LEGACY SDN BHD. Doakan wawa ye semua.

Info Kesihatan : BAGAIMANA SESAK NAFAS BOLEH TERJADI

Assalamualaikum wbt,


Innalillahiwainnailahirojiun.. Hari ini kita dikejutkan dengan pemergian palawak tanah air iaitu Yus kumpulan jambu. Pemergiannya dikhabarkan kerana berlaku sesak nafas. Walau apa pun, Allah sudah tetapkan waktu pemergian kita bila, dimana dan bagaimana. Allahuallam.

Jadi, wawa terpanggil untuk berkongsi tentang info kesihatan berkaitan dengan sesak nafas. Ramai yang kurang mengambil serius akan hal ini, mungkin pada mereka ia perkara biasa, Jom kita rungkai bagaimana sesak nafas boleh terjadi.


BAGAIMANA SESAK NAFAS BOLEH TERJADI



SEGmen Bloglist Dec 15-Jan 16 By Afidah Azmi

Assalamualaikum wbt,

Jom join segmen..")

Herbal Blend Cream Multipurpose Shaklee Legakan Hati Ibu Melihat KulitAnak Ruam

Assalamualaikum wbt,

Ada yang tanya wawa, apa tu cream herbal blend shaklee?

Herbal Blend Multipurpose Cream shaklee : Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal dimana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku dan tumit kaki. Ianya dingin bermentol dan tidak berminyak. Diperbuat daripada ekstrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary.

Mari lihat testimoni ibu-ibu yang berpuas hati dengan cream herbal blend shaklee.

Testimoni 1 : Ruam dikepala dan muka hilang 2 hari sapu.

Testimoni : Lubang Parut Jerawat Semakin Kurang

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, syukur Allah masih beri peluang unuk bermafas hari ini. Alhamdulillah, subhanallah, Allahuakbar, Lailahaillallah.

Ramai dikalangan kita mengalami masalah seperti gambar dibawah. Akibat jerawat yang tumbuh setelah sekian lama, semakin berkurang dan meninggalkan bekas-bekas jerawat yang agak besar. Lekuk-lekuk yang kita dapat lihat jelas dengan sekali pandang.

Ada orang yang suka tutup dengan foundation dan ada orang malas nak layan. Biarlah dia duk lagu tu, bukan ada effect pun.. Hehe

Siapa kata tak dak kesan pada diri? Cuba korang duduk dikalangan wanita yang kulitnya cantik, mulus, gebu. Pasti terdetik sedikit dihati teringin juga nak kulit seperti depa kan? Betul ke betul? 

Testimoni : Lubang Parut Jerawat Semakin Kurang

Pipi Menegang Dengan Collagen Powder

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar semua? Wawa doakan kalian yang sudi singgah diteratak wawa ini dikurniakan kesihatan yang baik dan dilimpahkan rezeki yang melimpah ruah.

Pagi tadi wawa ada kongsikan tanda-tanda kehilangan kolagen. Sudah cek ke belum tu? Hihi

Petang ni wawa share dengan korang testimoni pengguna Collagen Powder shaklee. 

Puan Farah kata,

Malam tadi sebelum tidur, pekena Collagen powder + ESP + Fresh milk. Then telan vitamin E.
Bangun pagi ni rasa pipi menegang.. Lembut. Glow pipi i.. Suka..suka..
Tapak tangan lembut, moist.. En hubby pegang yangan.. Emm.. Lembut.. Yahoo..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...