Wednesday, 2 December 2015

Testimoni : Saya Turun 20kg Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Apa khabar semua? Alhamdulillah, Allah pinjamkan nikmat sihat sehingga saat ini. Terima kasih Allah.

Saya Turun 20kg Dengan Vivix !! - Akak Cantik

Teruja tak dapat hilangkan beban 20kg dari badan? Of course laa kan, badan jadi ringan, segar, cergas dan cerdas.

Alhamdulillah, itulah yang dialami oleh akak kita sorang ni. Berat sebelum mengamalkan Vivix cecah sehingga 70kg. Selepas amalkan Vivix, beratnya turun sehingga 20 kg dan kini akak cantik sudah capai berat badan ideal. Bila badan obesiti macam-macam penyakit boleh datang, wajah pun nampak berusia dari umur sebenar dan kulit wajah susah nak jaga. Betul ke betul? 

Selain menurunkan berat badan, Vivix membantu mencantikkan kulit wajah. Vivix membantu mengembalikan keremajaan kulit dan awet muda dan mampu capai 25 tahun lebih muda dari usia..")

Taraaaa, hasil yang menakjubkan! Hilang 20kg hanya dengan Vivix.

Amalan Harian Seorang Muslim Sejati

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, selamat malam. Apa khabar sahabat wawa? Wawa doakan kalian yang sudi singgah diteratak wawa ini dikurniakan kesihatan yang baik sepanjang masa. 

Baru sahaja berlalu di newsfeed facebook wawa, amalan yang perlu kita buat. Mampu tak untuk buat? Tanya iman masing-masing.

End Year Giveaway by seindahcerita

السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ 

wawa nak war-war kan, hari ini bermula Giveaway by Nieyla dan Wawa salah seorang sponsor. Jemput follow dan join untuk menangi wang tunai lebih rm200.

Alhamdulillah...hari yang di nanti telah tibaaa...
Hujung² tahun nie nieyl nak beli hadiah wang tunai kat uolls...
terima kasih pada sponsor² yg sudi memeriahkan Giveaway nieyl kali ni...
klik banner untuk join

Syarat : 

 1. Follow blog atau google +



2. Follow instagram *jika ada 

anakdenesor salina _johari miminadam | nieylanadia | polkarepublic |vitaminwawa2u |


3. Follow twitter *jika ada 

nieylanadia |

4. Like fanpage 

jiakreatifelt | nurfuziedotcom syira lokman | cikmimin |
seindahcerita | Cinta Vita Nieyl vitaminwawa2u |



  Cara mudah :

 1. Follow SEMUA syarat.
2. Buat entry bertajuk "End Year Giveaway by seindahcerita"
3. Letak banner dekat entry.
4. Backlink kan ke sini.
5. Publish!
6. Tinggalkan link entry giveaway anda di ruangan komen entry ini sahaja.
dan sertakan emel /fb link supaya mudah dihubungi.

ISTIMEWA UNTUK UOLLS

Wang Tunai RM30 x 1 [ jiakreatifelt ]
Wang Tunai RM20 x 1 [ mammadanish ]
Wang Tunai RM20 x 1 [ sheilainspire ]
Wang Tunai RM10 x 3 [  nurfuzie ]
Wang Tunai RM10 x 2 [ missdenesor ]
Wang Tunai RM10 x 1 [ vitaminwawa ]
Wang Tunai RM10 x 1 [  foreverblackstarfever ]
Wang Tunai RM10 x 1 [  penselduabee ]
Wang Tunai RM10 x 1 [ adianiez  ]
Wang Tunai RM10 x 1 [rianalittlecuties ]
Wang Tunai RM10 x 1 [ seindahcerita ]
Wang Tunai RM10 x1 [ miminadam ]

Tambah Nilai ( Top Up )
RM 10 x 1 [ sheilainspire ]RM 10 x 1 [  qileh  ]RM 10 x 1 [ besidesme21 ]
RM 10 x 1  [ syira lokman  ]
RM 10 x 1 [ kisahpondokkecil ]


  Pemilihan pemenang : pemilihan 100% secara random oleh Penganjur

Testimoni Collagen Powder Kulit Lebih Halus Dan Mulus

Assalamualaikum wbt,

Bangun pagi ni rasa lebih bersemangat untuk tingkatkan prestasi, bersemangat mengumpul ahli dalam organisasi MME Legacy dan bersemangat menyebarkan manfaat pada ramai orang.

Pagi ini wawa mulakan dengan kongsikan testimoni pengguna Collagen Powder yang sangat berpuas hati. Tak perlu pakai foundation lagi untuk keluar rumah. Tidakkah itu menJIMATkan? Kita tidak perlu belanja lebih untuk beli foundation. Cukup sekadar 1 kotak Collagen setiap bulan, kulit korang lebih cantik dan mulus..")

Testimoni Collagen Powder 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...