Search This Blog

Wednesday, 16 December 2015

Testimoni ESP Shaklee Terbaik 2015

Assalamualaikum wbt,

ESP minuman kegemaran wawa dan semua orang sukakan ESP. Apa ESP ni ya? Macam goreng pisang panas pun ada. Asal restok je habis, asal dapat whatsapp je nak order ESP.

Ohh ya, patutlah untuk kecantikan luar dan dalam. Untuk kesihatan lelaki dan wanita.. Hihi

Nak tahu tak apa fungsi ESP ni? Jom baca sampai habis..")

KHASIAT ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

==== 

✔️ ESP mencerahkan dan menjadikan tona kulit lebih sekata
✔️ ESP menghilangkan parut jerawat degil, parut jenis berlubang serta Jeragat
✔️ ESP menjadikan kulit yang kusam tak bermaya kepada kulit yang lebih sihat serta GLOWING
✔️ ESP membantu mengecilkan pori muka dan mengurangkan masalah blackheads / whiteheads
✔️ ESP menjadikan kulit lebih tegang, anjal, gebuu serta awet muda
✔️ ESP membantu mengawal selera makan bagi mereka yang nak kurus
✔️ ESP membantu mencantikkan bentuk badan bagi mereka yang terlampau kurus
✔️ ESP memberikan rasa lebih bertenaga bagi mereka yang sering letih dan mudah mengantuk
✔️ ESP membantu menguatkan otot rahim bagi mereka yang sedang ikhtiar hamil
✔️ ESP membantu wanita hamil untuk kurang rasa letih, sakit-sakit badan, mengatasi masalah kencing manis serta dalam masa yang sama mencantikkan kulit terutama bagi mereka yang ada masalah kulit semasa hamil disebabkan hormon tidak stabil
✔️ Baby dalam perut juga mendapat khasiat bila si ibu consume ESP, inshaaAllah baby lahir kulit bersih putih cerah gebuuu
✔️ ESP bertindak sebagai milk booster bagi ibu-ibu yang menyusukan baby, inshaaAllah susu lebih banyak dan pekat. 

Testimoni ESP terbaik shaklee.

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2

Assalamualaikum wbt,

Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2


Assalammualaikum..
Agak lama juga tak buat segmen, so dah hujung2 tahun ni aku nak buatla Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2. Sebenarnya pada penghujung tahun 2014 yang lalu aku dah pernah buat segmen ni so kali ni aku buat lagi untuk tahun 2015 supaya kita dapat blogwalking ramai2 sekaligus tambah follower serta tingkatkan trafik blog masing2.

Syarat-Syarat Penyertaan

1- Follow Blog Ini
2- Like Page Facebook Blog Ini jika sudi --> https://www.facebook.com/Miss-BaNu-StoRy-220198411384672/
3- Follow Instagram den kalau korang pun ada instagram gak, aku akan follow back korang nanti --> https://www.instagram.com/miss_syahbanu/
* Jika korang takde Facebook atau Instagram pun boleh join segmen ni yer, jangan risau k.
4- Tulis Tajuk -> Segmen Blogwalking & Tambah Follower Hujung Tahun Part 2 di entry korang nanti k.
5- Copy Banner diatas dan link kan ke blog ini yer..
6- Tarikh Tutup - 30 Disember 2015, jam 11.59 malam.
* Senarai Peserta akan diupdate dari masa ke semasa, 5 Blog Peserta Bertuah yang dipilih secara random.org akan dimasukkan ke dalam bloglist blog ini untuk tahun 2016 Selamat Berblogwalking yer. 

Kata-Kata Hikmah Berbahagialah

Assalamualaikum wbt,

Berbahagialah.


Rasulullah bersabda bermaksud: 

“Berbahagialah hidup di dunia bagi orang yang mengumpul kebajikan untuk bekalan hari akhiratnya, sehingga dia memperoleh reda Tuhannya. Dan celakalah hidup di dunia bagi orang yang dipengaruhi oleh dunia, hingga dia terhalang daripada (mengerjakan) amalan untuk akhiratnya, dan lalai untuk memperoleh reda Tuhannya.” Hadis riwayat al-Hakim.

Wordless Wednessday : Cantik

Assalamualaikum wbt,

Maldives
Doakan wawa sampai ke sini boleh? ")

Doa Pagi Jutawan #22

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, Allah masih panjangkan usia pagi ini. Syukur ya Allah. Jom aminkan doa ini..")

Ya Allah...Ya Khaliq...Ya Khaliq...
Engkaulah Maha Pencipta Ya Allah..Pencipta yang tiada kepada yang ada...Pencipta segala-galanya untuk kebaikan yang tak mampu kami fikirkan kebijaksanaanMu Ya Allah...Yang terlalu hebat kuasa ciptaanMu Ya Allah...

Semoga Ya Khaliq, kami mohon padaMu Ya Khaliq, Kau ciptakanlah sesuatu pengalaman yang paling indah dan paling bermakna dan terbaik untuk kami pada hari ini Ya Allah...

Semoga dengan pengalaman yang indah hari ini Ya Allah, kami dan keluarga serta sahabat kami beroleh kebahagiaan, kegembiraan, kejayaan, kekayaan serta ketenangan Ya Allah. Dan dengan pengalaman indah hari ini juga Ya Allah, kami dapat bersyukur dan terus bersyukur padaMu Ya Allah...
Sesungguhnya Engkaulah Maha Pencipta segalanya...

Terima kasih Ya Allah Ya Khaliq di atas limpahan kasih sayangMu Ya Allah..Selawat dan salam ke atas junjunganMu..Nabi Muhammad SAW..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...