Search This Blog

Sunday, 31 January 2016

PROMOSI JANUARI 2016 SHAKLEE GEMPAK!!

*STICKY POST*

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah bertemu kita dihari yang penuh barokah. Ya Allah, berkatilah hidup kami. Kurniakanlah kebaikan pada tahun ini. InsyaAllah.

PENGUMUMAN PENTING!!^_^




Berbunga-bungalah hati peminat vitaminwawa, sebab bulan ini sangat special PROMOSI. Jualan Harga TERENDAH awal tahun 2016.

PROMOSI #1 : VIVIX

BELI 6 PERCUMA 1 : 

Retail Price : RM503
Promo Price : RM432
JIMAT RM71

BELI 2 5% OFFER

PROMOSI #2 : ZINC COMPLEX

Beli 3 PERCUMA 1 :

Retail Price : RM35
Promo Price : RM27
JIMAT RM8


PROMOSI #3 : VITALEA FOR CHILDREN

Beli 3 PERCUMA 1 :

Retail Price : RM117
Promo Price : RM89
JIMAT RM28


Berminat untuk dapatkan supplemen sempena PROMOSI JANUARI 2016, boleh hubungi wawa.

Your beauty & health consultant,
-wawa-



17 comments:

Scdha Sein (SS) said...

Memang gempak... Masyukk... He he he

Nooriah Abdullah said...

assalam Wawa
wah best ni tawaran nya kan
kalau dekat mmg dah grab tawaran tu

paridah said...

ASSALAM MESTI DIREBUT TAWARAN NI..

Azlinda Azman said...

murah vivix tu ;)

Nadiah Suhaidi said...

Alhamdulillah masa bersalin Ziyad secara operation, try vivix. Cepat sembuh luka :)

Mia Liana said...

wahhh... promosi ni...


pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #21 dan blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2015/12/senarai-url-blog-21.html

maaf ya sangat-sangat, mia baru je sempat nak blogwalking ni... (^_^)

aRz MoHa said...

mmbeli ketika tawaran dan diskaun hebat ni untung

yaya cendana said...

Salam. done follow sini. jemput join ^_^

http://www.yayacendana.com/2016/01/segmen-blogwalking-yaya-cendana.html?m=0/

Matdin said...

wahh!!! banyaknya ubat wawa.. hihi..

jom belajar melukis

Zie Has said...

nice promo wawa :)

EYJA MASLIZA said...

dating singgah komen follow blog kak wawa. jemput dating singgah komen follow blog eyja pula ya? heheh

http://blogeyja.blogspot.my/

Obat infeksi saluran kemih said...

nice post

nhhas said...

Psstt wawa..
Kita ada kirim sesuatu...
Dh dpt roger ye...
Jangan lah hilang di laut china selatan...huhuhu

Kakzakie Purvit said...

Ramai yg nak membeli ni kakak rasa.
Terlanjur dah ada offer tu kan.

PeRdU cINta said...

wah promosi..
moga murah rezeki..amin..
PC tag wawa ya
http://perducinta.blogspot.my/2016/01/segmen-bersama-leya-yeolly.html

Mutiara F H said...

wah promosi...semoga laris manis xD

Jari Manis said...

menarik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...