Search This Blog

Wednesday, 17 February 2016

CARA TEBUS VOUCHER ZALORA

Assalamualaikum wbt,

Ya Allah, sudah 2 minggu wawa cuba untuk guna Voucher Zalora. Agak pelik juga sebab invalid, cal punya call Alhamdulillah setle selepas beberapa kali percubaan. Wawa nak kongsikan cara nak tebus voucher di zalora. Wawa refer di SINI

Boleh juga baca dibawah ni ye. Rupa-rupanya, kita just boleh guna harga below pada voucher dan hanya brand yang terpilih sahaja.

Disaat aku tak ada duit nak shopping, cuma mampu tengok dan scroll outfit dekat Lazada, Go Shop lepas tu Zalora dan alhamdulillah aku dapat satu task yang menarik untuk blog aku. Jadi aku terus terima offer tu. Orang kata rezeki blog jangan ditolak. Aku ambil masa 2 hari untuk siapkan entry tu. Bukan susah pun, cuma perlu draft dan tunjuk dekat pihak Zalora barulah boleh publish.

Lepas dah selesai publish semua, aku dapat lah sedikit reward berupa 1 voucher RM100 dari Zalora. Uishh, dah lah aku memang kepingin nak shopping sekarang. Cuma tak ada duit je nak pergi shopping. Alang-alang dah dapat voucher ni aku pun apa lagi, seronok lah shopping. Dengan RM100 tu aku beli 3 barang. Aku nak jugak cukupkan RM100 tu. Terbukti kata orang, women power in shopping. Aku boleh cukupkan RM 100 tak lebih tak kurang. Tepat RM 100. Haa, power tak aku?

Ok, kalau dah dapat voucher ni kadang-kadang orang pening jugak, mesti orang akan fikir kena guna duit kita sendiri jugak walaupun sikit. Orang akan fiki ni cuma trick Zalora nak bagi orang beli barang dia lepas tu kena tambah duit. Tak sebenarnya. Tak perlu pun keluarkan duit kalau dapat voucher percuma.


CARA-CARA TEBUS VOUCHER ZALORA. 

First sekali mestilah kena pilih apa yang korang nak. Dah settle puas hati, proceed pembelian tu. Tekan check out. lepas tu ..


Bila nak proceed dia ada keluar macam ni. Have a gift or code promo tu. Klik heretuu. 


Lepas tu masukkan code voucher dekat ruang enter coupon code tu. then klik applylah.


Lepas dah keluar macam ni maknanya dah settle lah shopping korang. Haaa tengok tu tepat-tepat RM100. Tak bazirkan sikit pon voucher yang diberi. Untuk pengetahuan semua, Zalora menawarkan penghantaran percuma dengan pembelian sebanyak RM75 dan keatas.


Alhamdulillah dah selesai shopping aku. Sekarang cuma perlu tunggu barang sampai ja. Tak sabar nya dapat barang barang tu. Terima kasih Zalora sebab bagi Voucher percuma. Lepas ni nyiru aku tadahkan untuk bekerjasama dengan Zalora lagi.

6 comments:

paridah said...

TAHNIAH WAWA DPT SHOPING FREE BARANGAN ZALORA...

miss eimanhikmah said...

Sy pernah ada voucher zalora tp xdpt redeem sebab masalah cmni la...

Syahidah Fadilah said...

bestnye, dapat shopping,,hehe

Asha Lya said...

Bestnya dpt shopping free..mcm mna ya nak dptkn tawaran dari zalora
Tringin juga nak mrasa hihi

Scdha Sein (SS) said...

SS pon tebus ngam2... Beli handbag Elle... SS hadiahkan untuk HH... He He He...

nhhas said...

Perh... wawa bli apa yg dpt ngam2 tu... tere nya...

Ooo kna below or equal to rm100 ea?
Ingat kalo lbh blh top up duit sendiri. Hi hi hi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...