Search This Blog

Tuesday, 9 February 2016

Testimoni : Kulit Cantik Dengan Collagen Powder

Assalamualaikum wbt,

Selamat petang semua, Happy CNY. Semoga terus success dan gembira.

Wawa nak kongsikan pengalaman Nana sideline wawa dan pengguna tegar Collagen powder.



Petang yang berbahagia dan redup ni bertambah bahagia bila dapat testimoni daripada customer kesayangan yang amek kolagen masa promo haritu..

"Salam nana. Nak inform haritu yang aku amek kolagen untuk sunburn dengan oarut jerawat tu, sunburn aku dah hilang dalam masa seminggu je. Parut jerawat pun dah makin pudar. Aku ikot cara ko ajar minum dengan buat masker sekali. Memang terbaik la. Berbaloi beli"

BERBALOI BELI.

Alhamdulillah syukur! Tak ada yang lebih menggembirakan nana selain dari dapat feedback macam nj darj customer tersayang. -Nana

Siapa yang dah pernah cuba kolagen ni surely tahu kesan dia macam mana kan? Wawa sendiri sekarang memang konsisten amek tauuu.. Kulit makin cantik, garis-garis halus semakain hilang Alhamdulillah!

Di tangan wawa sekarang ada 4 kotak kolagen powder yang wawa nak let go dengan special promotion sempena CNY beserta tips masker yang super BEST! 2 dah di sambar peminat collagen.

Whatsapp wawa for special price 
Wawa

1 comment:

paridah said...

beruntung dpt produk yg serasi dgn kulit.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...