Thursday, 24 March 2016

Blog Kak Wawa Jadi Terapi Diri

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Kak Wawa doakan semuanya sihat-sihat, bahagia, gembira, ceria dan berjaya jadi jutawan dunia akhirat. Amin InsyaAllah.

Kak Wawa bercadang nak tukar nama blog kak wawa sekarang jadi (jutawanwawa.com) . Apa pandangan korang ye? Bila kita tukar domain, semua code akan berubah tak? kak wawa dah lama tak cara pasal coding2 belog ni. Minta pandangan pada yang pakar.

Kak wawa ni ada satu pea yang mana bila kerja terlampau banyak, kak wawa jarang stress sebab sentiasa di kawal oleh Vitamin shaklee iaitu B Complex. Jadi, bila kerja terlampau banyak kak wawa dah jadi tak tahu nak buat yang mana satu dulu. Akhirnya, kak wawa buka blog dan mengarang. hehe

Korang macam kak wawa jugak ke? hihi. Santai-santai rehatkan minda, kita jengah-jengah jiran tetangga sat. ")


4 comments:

paridah said...

WAH SDH NK TUKAR KE DOMAIN TAHNIAH OK SGT TU...

aeinna Musa said...

rasa nya takde masalah wawa..cuma pastikan bila dah abes tempoh valid domain, bloh akan back to blogspot asal. pastikan setting mcm tu. so bila dah abes validity domain blog ni nanti, orang masih boleh view blog wawa ( as blogspot.my)

ena setuju wawa tukar.. tampak lebih pendek, kemas dan professional sesuai lah dengan head picture kat blog ni ;)

nuyui a.k.a miss YUI said...

HEE KENA TGGU PAKAR JWBLA KAK WAWA.. RASANYA MMG BRUBAH..

JRG JUGA STRESS =)

kisah earty said...

Mudah-mudahan menjadi jutawan.. :).. coding tak berubah rasenye.. sbb mase sy tukar suruh org netkl yg buatkan..bayar service charge je.. :)

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...