Search This Blog

Sunday, 27 March 2016

Personal Branding Tingkat Keyakinan Diri

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, sejak dua menjak ni wawa di whatsapp oleh beberapa orang yang nak belajar ilmu branding diri. Wawa just tanya apa pandangan dorang tentang personal fesbuk wawa.

Rata-rata mengatakan nampak lebih confident, hebat, macam dah jadi jutawan dan aura jutawan semakin menyerlah.

Masing-masing tanya apa lagi bisness yang wawa buat? Haha. Macam banyak je kan. Sebenarnya wawa buat satu sahaja main bisness wawa iaitu menjual produk shaklee dalam masa yang sama sebagai konsultant kepada client-client wawa.")

Kesan selepas belajar dan apply ilmu personal branding, wawa lebih yakin dengan apa yang wawa buat. Orang yang melihat juga terasa auranya sekali. 

Kan? Hehe


2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
singgah pagi isnin

Shiqeen Sattar said...

Tahniah Wawa

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...