Search This Blog

Monday, 7 March 2016

Rezeki Blog Dengan Nuffnang

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah, terima kasih Allah kurniakan kami rezeki yang membuak-buak setial hari. Syukur Ya Allah.



Di blog tidak ketinggalan juga bila earning semakin meningkat naik, sejak dua menjak ni wawa tak dapat nak manage masa dengan proper. Akibatnya blog sedikit terabai.

Walau apa pun, syukur Alhamdulillah masih lagi ada rezeki dengan CPUV. Moga terus mekar berkembang di blog Jutawan Wawa ye.")

12 comments:

Abam Kie said...

Abam masih blom dpt cash out...huhuhu

Sue Bee said...

Tahniah Wawa. Banyak dapat cpuv tu. SB punya dah boleh cashout nuffy tu cuma belum nak kluarkan lagi..

Suhaiza Suki said...

whoaaaa!kak wawa. byk dh tu, nanti tiap tiap bulan boleh cashout, haha :p

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah rezeki... :)

Zie Azi said...

ok dah tu..mudahan bertambah rezeki

Malinda said...

assalamualaikum dik...lama akak tak singgah sini...tahniah ye semoga terus sukses...ehem2! makin lawa la akak tengok kau mesti banyak makan produk shaklee pasal tu makin comey :)

Azlinda Azman said...

Tahniah

Maria Firdz said...

Alhamdulillah... Tahniah...

Fifi Fizah said...

alhamdulillah..tahniah.. ^_^

Wanz Mejuez said...

Bestnyaa dapat menari nari CPUV diaa kali ni.. :)


www.mejuez.com

KAK BEDAH said...

Tahniah JUTAWAN

KAK BEDAH said...

Tahniah JUTAWAN

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...