Search This Blog

Tuesday, 22 March 2016

Sotong Celup Tepung Versi Kelulut

Assalamualaikum wbt,

Teringin sungguh makan sotong celup tepung. Time kat ofis sampai kecur liur kak wawa.")

Balik dari ofis, terus bagitau suami. Jom kita pergi kelulut. Jarak rumah kak wawa ke Kelulut lebih kurang 1 jam 30 minit. 

Bukan selalu pun, cuma hari ni je teringat-ingat lagi sotong celup tepung Pok Nong di Pantai Teluk Lipat. Macam mengidam plak, hari ni terus terbang ke sini. Hehe

Layan gambar la ye.

Sotong Celup Tepung Versi Kelulut



8 comments:

paridah said...

SEDAPNYA SOTONG GORENG TU TERINGIN NK MERASA...

Siqah Hussin said...

Serius! Favourite dish! 。^‿^。

Scdha Sein (SS) said...

Kena repeat laa nampaknya...

Maria Firdz said...

sedapnya menjamu selera....

Eintan Nurfuzie said...

kenapa kelulut?

nhhas said...

Adoiii... kita pun dah teringat2 ni... mcm mn... huhuhu

hainom OKje said...

Ya Alllah Wawa.....kecur terus ayaq liuq tgk sotong celup tepung tu. Sebenarnya teringin sgt nak gi Ganu makan benda tu ha.....

babYpose said...

Sedapnya Wawa, pasti fresh dari east coast ni..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...