Search This Blog

Monday, 9 May 2016

Luka Cepat Sembuh Dengan Vitamin Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Suka tak bila luka CEPAT SEMBUH? 



Pernah rasa kena pisau kat tangan? Cuba bayangkan kalau kena tangan kiri dan luka  tu besar.

Boleh anda bayangkan? Katakanlah, tetiba anda nak buang air besar. Macam mana nak cuci? 

Ohh My God! Kena air pun pedih, how come nak basuh berak. 😁

Inginkah anda, wawa nak kongsikan cara LUKA CEPAT SEMBUH? 

Mudah dan simple, ambil 1 biji vitamin E complex shaklee potong hujung sikit dan sapu pada bahagian luka. Amalkan setiap hari, insyaAllah tak sampai 2 hari luka sembuh.

Jika luka excident, jatuh dan apa jenis luka sekali pun, boleh juga di gunakan vitamin E.

Untuk kesan yang lebih EFEKTIF, makan 1 biji sehari. Mudah kan?

Simpan no ni 0199966576 jika anda perlukan vitamin E complex shaklee segera.

#JutawanWawa

#TipsSihat

#LukaCepatSembuh

1 comment:

Nooriah Abdullah said...

bestnya vitamen shaklee ni wawa macam nak kena simpan kat rumah lah ni
sbb kadang2 kita tau excident anytime dlm rumah kan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...