Search This Blog

Monday, 2 May 2016

Testimoni Omega : Dulu Tinggi Kini Ideal

Assalamualaikum wbt,

Pengalaman Master Dosh yang mempunyai tahap kolesterol tinggi. Jika mampu kita cegah dari awal, kenapa tidak mahu. Betul ke betul? 

Wawa kongsikan phone no wawa +0199966576 jika puan & tuan mempunyai sebarang persoalan serta ingin miliki produk Omega Guard.

Dlu TINGGI, kini Ideal
---------------------



Apa yang tinggi, apa yang ideal?

Tu dia Tekanan Darah la

Sy dh pernah smpi tahap tinggi smpi doktor dh bg warning;

Badan awk ni xkene, kne kuruskan
gemuk besar ni banyak penyakit kolestrol tinggi, darah tinggi!

Alhamdulillah tersentak berkali2x dgn doktor ni, sy pun tekad kuruskan kan badan dan konsisten!

Dan paling syukur sgt; sy skang maintain tekananan darah pada paras normal dan ideal!

Sy sedar zaman skang makanan dan gaya hidup sangat mencabar dan tidak sihat; xmacam dlu dh, petang2x main bola smpi habis basah baju, seluar; 2-3 jam hadap main bola xde hal

Kini, dh makin berusia, tidak selincah dlu

Jadi konsisten pengambilan makanan sihat dan gaya hidup sihat untuk memelihara nikmat kesihatan!

Beringat kawan2x sebelum kene!

G cek darah; dan bandingkan dgn jadual sy letak kt bahagian komen!

Cakna sihat!

Dlu sy 140/90 dan kini..ble
tgk kt gambo sy ni ye

1 comment:

nhhas said...

Saya kurus pun kolesterol boarder line... hihihi... acaner

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...