Search This Blog

Wednesday, 29 June 2016

Creatinine Buah Pinggang Pakcik Menurun Dengan Vivix

Assalamualaikum wbt,

Petang ni wawa nak sharing lagi testimoni customer Sid Amirul iaitu Pakcik Hishamudim yang mengalami bacaan creatinine buah pinggang yang agak tinggi.

Alhamdulillah, dengan izin Allah swt ikhtiar dengan Vivix membantu bacaan creatinine Pakcik Hishamudim makin menurun.

<< Creatinine jatuh Menjunam, Doktor Senyum Lebar Bagi Laporan!>>



Pakcik Hishamudim ni hari tu dah hampir kecewakan kan aku, mane tak nye, die ni first customer aku yang cod depan-depan hantar vivix, yang first buat coaching depan-depan dengan penuh kompiden nye!

Sekali lepas je beli terus diam seribu bahasa, mesej tak balas, call tak angkat, aku memang dah risau gile la, buat kan die kecewa ke dengan vivix sampai dah tak nak borak dengan aku kan.

Sekali hari sabtu pagi, persara umur 63 tahun ni tiba-tiba call aku dalam pukul 8.30 pagi. Cuak beb, aku call tak angkat, mesej tak balas, tetiba call aku, tak kan nak refund pulak kan. Naya-naya, sekali, rupa nye die nak oder satu botol lagi daaa!!

Haihh pakcik ni, jangan ler buat den cuak lagi yer, den ni jenis cepat nerbes sebnr nye cik oii. 

Pakcik Hishamudim ni cakap, ade khabar berita gembira, awal harintu keputusan darah nye agak menghampakan, doctor banyak komen, mane tak nye bacaan Creatinine 220 dan terus meningkat, pastu die pun cube la ikhtiar dengan vivix shaklee.

Dan setelah sekian lama menyepi tanpa khabar, pakcik Hishamudim pun konon-konon buat surprise kat den, dia nak sebotol lagi vivix sebab nye Creatinine buah pinggang nye dah turun ke 190, dan doktor pun tak jadi suruh die refer ke pakar buah pingang.

Alhamdulillah, tu je nak bagi tau korang, mane tau kalau ade kawan-kawan yang ade masalah buah pinggang ni kan, jom ler heboh kan kat diorang, ajak diorang berikhtiar denga vivix ni, mane tau Allah izin kan sembuh ke, ni semua kuasa Allah, kite ikhtiar, Dia yang tentukan der 😎

Kredit Amirul.

3 comments:

Malinda said...

asalamualaikum dik...alhamdulillah moga pakcik tu di berikan kesembuhan

AinAthirah Anuar said...

Selamat pagi kak wawa, Singgah sini nak klik tabung, tapi tabung hilang :')

Siti Yang Menaip said...

alhamdulillah.. semoga pakcik terus sihat =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...