Search This Blog

Thursday, 16 June 2016

Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016

Assalamualaikum wbt,



Hai semua, wawa ada berita gembira nih ! Nak duit raya tak ? Kalau nak  , baik korang baca entri ni sampai habis . Dalam bulan Ramadhan , bulan yang penuh dengan keberkatan ini , online shopping Malaysia yang dipercayai dan paling KEBABOOM abad ini , iaitu www.nile.com.my [tekan sini] nak bagi korang duit raya tau !!! Giveaway ni untuk para blogger join dan hadiahnya ialah wang tunai sehingga RM1000 tau !

Rugi la kalau korang tak join Giveaway mudah ni . Hadiah menarik sangat ... ! Untung-untung dapat guna duit tu untuk beli baju raya kan ?

Hadiah untuk 6 orang pemenang :

RM 300 Duit Raya x 1 pemenang
RM 200 Duit Raya x 2 pemenang
RM 100 Duit Raya x 3 pemenang


Jom lah ramai-ramai kita join bagi memeriahkan lagi GIVEAWAY ini dengan follow 4 langkah mudah di bawah ni :


1. Tajuk : " Raya Giveaway : Jualan Raya Meletop 2016 "

2. Letak banner kat bawah ni dalam entry korang dan link kan banner tu dengan link yang ini :
http://www.nile.com.my/page.php?cd=111



3. Dan daripada link tersebut , pilih 5 items daripada " Jualan Raya Meletop 2016 " yang korang nak sangat-sangat daripada nile.com.my , dan korang mentionkan dalam entry korang tu nanti macam contoh kat bawah ni ye ...


Product: Traveler Backpack
JLM2016 Sales price: RM19.90
Date: 30/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 300 units only


Product: Crocodile Pattern 3-in-1 Pieces Bag
JLM2016 Sales price: RM29.90
Date: 30/06/2016
Time Start:11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only


Product: Waterproof Backpack
JLM2016 Sales price: RM22.90
Date: 27/06/2016
Time Start:4.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 100 units only


Product: "Crocodile Stripe 6-in-1 Women Bag"
JLM2016 Sales price: RM37.30
Date: 16/06/2016
Time Start: 11.00am
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 400 units only


Product: Rivets Shoulder Bag
JLM2016 Sales price: RM16.90
Date: 27/06/2016
Time Start:3.00pm
Time End: When limited quantity sold out
Limited Quantity: 600 units only


Haaaa . Mudah kan ? Atas ni LIMA pilihan Vv lah . Untuk tunjuk contoh kat korang , banyak lagi barangan dan korang pilih sendiri dekat link pada banner di atas tadi tu .


4. Ok lepas dah siap, email terus kepada give_away@nile.com.my beserta dengan detail dan tajuk :

Raya Giveaway: Jualan Raya Meletop 2016

Link blog :
Nama penuh :
No. Telefon :

Contoh :


Korang boleh check result >> DI SINI << . 

*********************
Tarikh tutup update blog adalah pada :
30/06/2016 sebelum 11.59 pm
********************* 

 ** Ok tu je ! Selamat ber-entry dan JANGAN LUPA email kepada diorang ikut kesemua EMPAT STEP di atas ya ! Ajak la ramai-ramai kawan korang join sekali tau ! Lagi ramai lagi best .

p/s : Pemilihan berdasarkan undian melalui Random.Org :)

4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Kakzakie Purvit said...

Waaaahhh! memang meletop ni Wawa
Good luck!

AinAthirah Anuar said...

Assalamualikum kak wawa :D ain pun dah join. all the best kakwa.
pssst blog baju baru lah :D

Afif Rayyan said...

Selamat berjaya..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...