Search This Blog

Tuesday, 26 July 2016

ESP Pengganti Makan Malam

Assalamualaikum wbt,



Menu ganti makan malam wawa. Hihi

Siapa tahu apa ni? Haa, inilah rupa ESP selepas di bancuh bersama air suam. Wawa lebih suka minum dengan air suam tanpa campuran lain seperti milo, coco tamar ke dan apa-apa minuman lah. Wawa suka minum plain je, sebab rasa natural tu sedap. Hehe

Malam ni rasa macam kurang rajin nak masak, nasi dah masak tu kita buat nasi goreng je la besok.")

Malas makan tapi lapar. Apa pilihan yang wawa ada? Haa, taraaaa.

Minuman tambahan wawa yang mampu memberi rasa kenyang yang segera dan paling best tidak menggemukkan ok! 

Jika anda ingin kurangkan berat badan, wawa sangat-sangat mengesyorkan korang minum ESP ni sebagai pengganti nasi korang. Dari makan nasi cicah budu boleh menambah berpinggan-pinggan, lebih baik minum esp 3 sudu bersama 500ml air.

Rasanya yang lazat tambah nikmat.😊

Nak cuba? Whatsapp laa wawa +6019-9966576

1 comment:

MrJocko said...

belum pernah cuba minum benda ni... nak try jugak la

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...