Search This Blog

Monday, 25 July 2016

Testimoni Hilang Berat Dengan Program Detox Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Mungkin ramai yang pernah dengan program detox shaklee, wawa pernah kongsikan di fanpage @Vitaminwawa2u Hq. Bagaimana anda ingin hilang berat badan dengan mudah? Jangan tak percaya, ramai sudah yang telah membuktikan berat turun selepas join program detox shaklee.

Puan Aeinna salah seorang yang sertai program ini. Jom ikuti, apa yang Aeinna buat untuk dapatkan berat yang ideal. 



berat SEBELUM pregnant anak 2nd=53-55kg

orang yg kenal ena b4 pregnant anak kedua memang ena kurus .

prob ena  bermula bila susah nak turunkan berat SELEPAS bersalin anak 2nd tu..baju2 skirt n seluar x muat belaka..sudah hati jugak. paling ringan 59kg.naik ke 62 then turun 61kg.  sekitar2 tu la berat naik turun naik turun tapi x kurang dr 58kh sehinggalah mei 2016 join detox batch 1 dan 2 MD buat.

batch 3 bulan pose, ena x follow sgt sbb bf 2 orang. mmg balun makan banyak2 waktu malam๐Ÿ˜‚. siang2 alhamdulillah  dpt puasa full sepanjang bulan ramadhan. puasa pon kire detox juga kan. tahun ni tahun ke 5 puasa full. ( rezeki Allah bagi) - of course ena amek serba mak nenek suplimen shaklee untuk support kesihatan dan tenaga sepanjang puasa ( dengan izin Allah gak) - takde 'cuti' sebab period sebab bf barangkali.

hari raya timbang, dpt balik berat idaman. yahuu!

cabaran sekarang nak maintain berat la pulak.

Berminat untuk join program detox shaklee? Boleh hubungi wawa +6019-9966576

1 comment:

Yatie Owner said...

testimoni berjaya. wa bestnya :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...