Tuesday, 16 August 2016

Macam Mana Nak Jadi Ahli Shaklee?

Assalamualaikum wbt,

Masih ramai yang belum tahu rupanya cara nak join ahli shaklee. Hari ni wawa nak share cara mudahnya jadi ahli shaklee.

Camne Nak Jadi Ahli Shaklee?




Wawa nak share macam mana mudahnya nak jadi ahli shaklee dan layak menikmati pelbagai manfaat BEST!

1st jadi ahli shaklee bukan wajib untuk menjual. Tak nak bisnes pun tak apa. Boleh daftar ahli dan untuk pembelian diri sendiri je. Jimat dan diskaun sehingga 30% tau! Siap boleh dapat FREE CASH BONUS mengikut syarat tertentu 😊

Berapa bayaran nak daftar ahli?

1. Bayaran keahlian RM69.00 + postage RM10.60 .

✅ BAYARAN YURAN SEKALI SEUMUR HIDUP
✅ TIADA had pembelian minima

2. Anda akan di daftarkan keahlian secara online di http://shaklee.com.my/?joinnow=1109915

3. Anda akan memperolehi nombor ID shaklee melalui sms/email

4. Tahniah! Anda sudah boleh mula membeli dengan harga ahli dan akan nikmati banyak kelebihan lain sebagai ahli!

5. Sekarang, layari laman web http://shaklee2u.com.my/mbst_en/ untuk ke akaun anda sebagai ahli shaklee yang sah!😍


Anda ingin DAFTAR AHLI SHAKLEE? Hubungi wawa +6019-9966576 sekarang.

#JutawanWawa
#DaftarAhliShaklee
#CaraRegisterAhliShaklee
#NakJadiAhliShaklee
#DaftarMemberShaklee

1 comment:

Kakzakie Purvit said...

Senang aje pun nak jadi ahli
Untung dpt beli harga jauh lebih murah.

Search This Blog

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...