Search This Blog

Tuesday, 20 September 2016

Selamat Pengantin Baru Adinda Lie

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, bulan ni macam slow je wawa update kat blog kan. Kekangan yang berlaku menyebabkan wawa kurang update. Biasa wawa update guna phone je, laju. 

Sejak phone tak bekerjasama, macam nilah jadinya. Walau apa pun, wawa nak ucap terima kasih kepada semua yang sudi jenguk blog wawa ni. InsyaAllah, di izinkan Allah wawa berkunjung ke blog korang pula.

Bulan ni kesibukan juga dengan kehadiran ahli baru dalam keluarga kami. 


Selamat pengantin baru buat adinda lelaki wawa dan pasangan. Semoga bahagia till jannah.

1 comment:

Kakzakie Purvit said...

Barokallah.. selamat pengantin baru buat adinda Lie dari kakak sini
Dapat adik iparlah ye Wawa. Tahniah tambah ahli dlm keluarga.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...