Tuesday, 4 October 2016

19 Tahun Minum Vivix Shaklee Terbukti Awet Muda

Assalamualaikum wbt,

Perasan tak, wawa selalu share kelebihan minum Vivix shaklee? Setiap kali sharing, wawa selalulah bagitau minum Vivix boleh jadi awet muda. Percaya ke percaya? Hihi

Assalamualaikum sahabat kaya dunia akhirat. 

Wawa ada nak share gambar tonik ajaib, yang pasti buat korang ternganga.


Tasty yang awesome, minuman rasa masam manis bak anggur mekar ranum dipokok. Pekat yang menggiurkan akak2, abang2 yang kacak dan jelita. 
Bermanfaat mencantikan kulit wajah, mengembalikan keremajaan kulit sehingga 25 tahun dari usia sebenar. Juga bertindak sebagai antikanser, penyakit kronik yang kaya dengan antioksidan.

Cuba tengok akak kita ni, selepas 19 tahun minum vivix shaklee. Hasilnya, subhanallah sangat mengagumkan. Segan nak panggil makcik, padahal umur dah nak sebaya dengan mak wawa.😄

Percaya tak kak wawa cakap umur akak ni 38 tahun? Tak sampai hati nak panggil makcik 😄😄. 

Walaupun umur dah 54 tahun, awet muda uolls. Minum vivix sejak 19 tahun lalu. No wonder laa kan. 😍

Bulan ni promosi hebat, beli 2 dapat percuma keahlian dan cash rebate rm40.  

Jom awet muda sama2.😊

2 comments:

paridah said...

BESTNYA AWET MUDA..WAJAHPUN CANTIK

Sue Bee said...

waseh..awet muda lah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...