Search This Blog

Wednesday, 16 November 2016

Himpunan Testimoni Cream Herbal Blend Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Cream herbal blend memang terlajak laris. Restok je habis, asal habis je restok. Ye lah, masing-masing grab 2 tube. Kena sorok untuk tuan empunya diri, kalau tak tak menyempat .hehe

Alhamdulillah, suka sangat wawa bila customer gembira dan enjoy menggunakan cream herbal blend shaklee ini. Cream ini boleh digunakan pada semua golongan dari bayi sehingga dewasa.

Beberapa testimoni wawa nak share dengan korang.


Ni la rupa cream herbal blend. cute kan.")












Peringatan, buat ibu-ibu yang miliki anak eczema teruk boleh sapukan setiap hari dan setiap kali selepas mandi anak anda. Berminat nak cuba? Whatsapp wawa di 019-9966576

1 comment:

paridah said...

PRODUK BAGUS RAMAI YG PERCAYA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...