Search This Blog

Wednesday, 14 December 2016

3 Perbezaan Utama Shaklee Collagen Powder

Assalamualaikum wbt,

3 Sebab Utama Berbezanya
Shaklee Collagen Powder!
-----------------



Dengar je kolagen, terus ingat bab nak cantik, bab nak gebu, anjal, lembutttt aje kulit tu. Ada pula amik untuk lutut dan sendi-sendi yang ketat dan longgar.

Masa inilah paling sesuai nak minum SCP ni! Tengah promosi mestilah untung!
Meh wawa terangkan 3 sebab utama kenapa SCP berbeza daripada brand lain kat pasaran!
Lepas kenal barulah cintakan SCP ni!


1. Penyerapan sangat baik!
SCP mempunyai berat molekul yang sangat sangat rendah iaitu 1000 Dalton berbanding yang biasa ada kt pasaran; 300,000 Dalton. Pabila berat molekul sgt rendah; ini membantu SCP diserap masuk lebih sempurna, mudah dan efiksyen ke dalam kulit 👍


2. Kolagen Tulen dan Kualiti Tinggi!
SCP terdiri drpada 4000mg* RSS (Red Snapper Scale) yang semestinya mempunyai kolagen yang sgt tulen dan kualiti sangat tinggi!RSS ini kulit ikan merah laut dalam tau yang bg kualiti tulen kolagen tu! 
Bukan ikan merah kt pasar pula

*Berbanding kolagen di pasaran hanya berkadar 1000-3000mg shj


3. Terbukti dalam 8 minggu!
Berdasarkan kajian, SCP yang diambil
melalui Oral / Makan / Minum akan memberi kesan tambahbaik pada keadaan keseluruhan kulit dr segi kelembapan, kegebuan, keanjalan, kecerahan, ketegangan dalam masa 8 minggu; yang penting kt konsisten ambil hari-hari SCP ni.

Jom
dapatkan Shaklee Collagen Powder pada harga promosi bulan ini!

Beli 2 kotak Dapat 5% Diskaun
Beli 6 kotak Dapat PERCUMA lg 1 kotak

Lekaih whatsapp wawa sekarang untuk harga promosi ini!
Nak cepat, WA je 019-9966576

1 comment:

Along Misuari said...

Boleh try nanti..
Tak try tak tahu berkesan ke tidak kan..

Ikhlas Dari
Along Misuari

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...