Saturday, 2 January 2016

Testimoni : Gentle Action Makeup Remover Nutriwhite

Assalamualaikum wbt,

Hilangkan daki dengan Gentle Action Makeup Remover.

Dulu, wawa asyik baca dan tengok je teatimoni tentang makeup remover ni. Upline wawa duk sebut-sebut je selalu, pakai ni jadi best, kulit jadi licin, black head white head hilang.

How To Get Rich

Assalamualaikum wbt,

Nak kaya tak? Nakkkk..

Niatkan dengan betul, kita nak kaya untuk apa? Salah satunya nak bantu suami, nak ringankan hidup suami, ibu ayah, dan nak sedekah banyak-banyak.

Bila niat kita betul, insyaAllah Allah permudahkan. Jom buat 6 steps dibawah ni. Pesan Doktor Azizan, nak BERJAYA kena Follow orang BERJAYA.

Doa Pagi Jutawan #30

Assalamualaikum wbt,

Jom aminkan doa ini..")

Ya Allah, Subhanallah Ya Allah...Harini kami sangat super duper gembira!..Sebab...hari ni hari yang penuh colorful!!..

Kami berdua doakan anda semua rasa aman, damai, tenang dan penuh kesyukuran pada hari ini...Kerana orang yang bersyukur dan selalu dalam keadaan tenang, rezekinya akan mengalir masuk dengan lajunya seperti air hujan yang lebat mencurah-curah hendaknya!!...

Amin...Assalamualaikum adik-adik, abang-abang, kakak-kakak jutawan semua, semoga rezeki kita semua harini masuk lajuuuuu mcm air hujan!..Sebab hari ni kan hari Sabtu, ramai yang beli produk kita semua di mana-mana, di seluruh negara!..Alhamdulillah..

Terima kasih Ya Alah....

Indahnya hati dengan beristighfar, berselawat, bersyukur & bersedekah

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...