Search This Blog

Sunday, 31 January 2016

PROMOSI JANUARI 2016 SHAKLEE GEMPAK!!

*STICKY POST*

Assalamualaikum wbt,

Alhamdulillah bertemu kita dihari yang penuh barokah. Ya Allah, berkatilah hidup kami. Kurniakanlah kebaikan pada tahun ini. InsyaAllah.

PENGUMUMAN PENTING!!^_^


Testimoni : Ibu Czer Puas Hati Minum Vivix

Assalamualaikum wbt,

Wawa cuma nak bagitahu hari ini LAST DAY PROMOSI VIVIX!!!!")

Esok harga Vivix dah back to normal tau. Bagi yang berminat, boleh grab banyak-banyak hari ni.


Comment Puan Amilia selepas minum Vivix.

saya ambil vivix masa berpantang.bersalin czer.hr ni dh 40 hari. hri kedua dh ambil vivix,mmg luarbiasa.blh bangun dan terus jalan.hari kelima dah rasa sgt sihat. pergi klinik pun laju ja jalan.ibu2 czer lain pun hairan. anak langsung xada jaundis. ini perbezaan saya ambil vivix utk anak ke6 dan mmg beza dgn anak2 lain yg xambil vivix. sehari 4 sudu vivix saya ambil. 3 botol habis dlm 40 hari. bln ni promosi memang melompat happy...

-Pn Amilia

Part yang paling mengganggu emosi  bagi ibu-ibu berpantantang adalah bila anak kena kuning. Bacaan kuning makin meningkat setiap hari, susah nak turun. 

Berbeza dengan Puan Amilia, anaknya tak kuning langsung selepas minum vivix. Berbeza dengan anak-anaknya yang lain.

Selain untuk czer, vivix sangat membantu dalam awet muda, cantikkan kulit, hilangkan jeragat, cerahkan kulit, kecilkan liang pori dan banyakk lagi.

Nak cuba? Whatsapp je wawa 019 996 6576. Save tau no ni..")


Inspirasi : Doa Dan Tahajjud

Assalamualaikum wbt,


Doa di saat tahajjud adalah umpama panah yang tepat mengenai sasaran. 

Imam Syafie

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...