Search This Blog

Tuesday, 22 March 2016

Sotong Celup Tepung Versi Kelulut

Assalamualaikum wbt,

Teringin sungguh makan sotong celup tepung. Time kat ofis sampai kecur liur kak wawa.")

Balik dari ofis, terus bagitau suami. Jom kita pergi kelulut. Jarak rumah kak wawa ke Kelulut lebih kurang 1 jam 30 minit. 

Bukan selalu pun, cuma hari ni je teringat-ingat lagi sotong celup tepung Pok Nong di Pantai Teluk Lipat. Macam mengidam plak, hari ni terus terbang ke sini. Hehe

Layan gambar la ye.

Sotong Celup Tepung Versi Kelulut



Cara Mudah Centerkan Pdf File Yang Senget

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, selamat petang. Kak wawa nak sharing ilmu yang baru kak wawa dapat. mungkin ramai yang memerlukan cara macam mana nak centerkan PDF file yang SENGET. hehe

Pernah tak jadi kat korang, lepas scan document yang penting jadi macam gambar kat bawah ni. Kurang center kan, bayangkan kalau ada 200 page, tak kan nak buat manual kan. 

Jadi, kak wawa sharekan cara-cara macam mana nak centerkan dengan cara yang mudah.

STEP 1 : Buka original pdf file

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...