Thursday, 24 March 2016

Blog Kak Wawa Jadi Terapi Diri

Assalamualaikum wbt,

Hai semua, apa khabar? Kak Wawa doakan semuanya sihat-sihat, bahagia, gembira, ceria dan berjaya jadi jutawan dunia akhirat. Amin InsyaAllah.

Kak Wawa bercadang nak tukar nama blog kak wawa sekarang jadi (jutawanwawa.com) . Apa pandangan korang ye? Bila kita tukar domain, semua code akan berubah tak? kak wawa dah lama tak cara pasal coding2 belog ni. Minta pandangan pada yang pakar.

Kak wawa ni ada satu pea yang mana bila kerja terlampau banyak, kak wawa jarang stress sebab sentiasa di kawal oleh Vitamin shaklee iaitu B Complex. Jadi, bila kerja terlampau banyak kak wawa dah jadi tak tahu nak buat yang mana satu dulu. Akhirnya, kak wawa buka blog dan mengarang. hehe

Korang macam kak wawa jugak ke? hihi. Santai-santai rehatkan minda, kita jengah-jengah jiran tetangga sat. ")


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...