Search This Blog

Thursday, 7 April 2016

JANGAN JADIKAN KERJA SEBAGAI BEBAN

Assalamualaikum wbt,

"Jangan jadikan kerja yang kita buat sebagai beban"

Allahuakbar, tersentak hati kak wawa tiba2. Seminggu ini rasa macam tak terurus, kerja yang menimbun seakan 1 beban besar, difikiran hanya lintasan untuk berhenti sahaja.

Dalam masa yang sama, kak wawa juga terlibat dengan persatuan. Rasa seakan dihimpit semakin sibuk. Dalam sibuk, sempat juga kak wawa layan handfon. Buka itu ini. Sedangkan Alquran kak wawa bagi alasan tak dak masa. 

Sebelum ini, kak wawa akan mengaji walau sepotong ayat. Sejak seminggu ni, kak wawa termiss, 2 hari sekali je baca. Allahu, Rupa-rupanya Allah tegur kak wawa.

Allah datangkan waktu sibuk, untuk kak wawa berfikir. Apa yang dah kak wawa lakukan. Alhamdulillah, hari ini dan insyaAllah kak wawa akan baca setiap hari walau sesibuk mana pun urusan dunia. 

Betul kata Puan Shiqeen, usah jadikan kerja atau apa2 tugasan kita sebagai beban. Niatkan kerana Allah Taala, insyaAllah dipermudahkan.

Testimoni Hamil Dengan Set Subur Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Setelah bertahun-tahun mendirikan rumahtangga, pastinya seorang wanita mendambakan kehadiran cahaya mata.

Ada orang Allah bagi cepat, ada orang lambat. Namun, bukan alasan untuk kita tidak berikhtiar untuk miliki zuriat.

Kisah ini wawa bawakan setelah berikhtiar dengan set kesuburan shaklee, 2 orang customer sideline wawa berjaya hamil dengan izin Allah swt.


Ikhtiar seharusnya berdua, suami dan isteri. InsyaAllah hasilnya lebih positif.

Anda sedang berikhtiar mendapat zuriat?  Cubalah set kesuburan shaklee.")

Kandungan Dalam GLA Complex Shaklee

Assalamualaikum wbt,

Kandungan yang terdapat dalam GLA Complex shaklee adalah :

1- Gamma-Linolenic Acid (GLA)
2- Vitamin E
3- Linolenic Acid (Gabungan minyak sunflower dan Vitamin E)


Kebanyakkan GLA yang ada di pasaran dihasilkan dari Evening Primrose Oil (EPO) manakala GLA shaklee diekstrak dari BORAGE dimana ia mengandungi lebih 2 kali ganda GLA dalam EPO.

Borage juga mengandungi 3 kali ganda bioavailability dan 3 kali lebih berkesan dari EPO.

Bioavailability GLA telah dibuktikan secara klinikal di mana ia mampu menyerap dan mengadun ke dalam sel dan tisu badan.

The most concentrated natural GLA is from borage seed

Nota jutawan : Pastikan vitamin yang kita beli dan makan adalah dari bahan-bahan semulajadi, selamat dan berkesan.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...