Search This Blog

Monday, 2 May 2016

Sokonglah Sahabat Anda Berbisnes

Assalamualaikum wbt,

Bila wawa lihat photo ini, nak tak nak terpaksa akui kebenaran yang berlaku pada masyarakat kita.

Wawa pernah berpengalaman di awal join bisnes, kawan tak ada yang pandang. Ada juga yang perlekehkan bisnes yang kita join, Alhamdulillah lepas lihat perubahan wawa baru ada yang bertanya khabar.")


Jika kebaikan yang di bawa oleh sahabat, walau tak nak beli sekurang-kurangnya raikan bisnes sahabat dengan menyebarkan pada sahabat lain tentang produk sahabat kita jual.

Contohnya, kawan kita ada masalah kulit. Boleh recommendkan pada sahabat tadi untuk beli vitamin untuk kulit dengan wawa. Hihi

Jadilah sahabag yang menyenangkan.

Testimoni Omega : Dulu Tinggi Kini Ideal

Assalamualaikum wbt,

Pengalaman Master Dosh yang mempunyai tahap kolesterol tinggi. Jika mampu kita cegah dari awal, kenapa tidak mahu. Betul ke betul? 

Wawa kongsikan phone no wawa +0199966576 jika puan & tuan mempunyai sebarang persoalan serta ingin miliki produk Omega Guard.

Dlu TINGGI, kini Ideal
---------------------

Daun Munggal Bantu Tambah Darah Dan Baik Pulih

Assalamualaikum wbt,

Sharing dari sahabat wawa yang ibunya baru sahaja menjalani pembedahan membuang jari kedua kaki akibat sel mati. 

Mengikut doktor yang merawat ibunya, makanan yang sesuai di makan oleh pesakit diabetes selepas melakukan pembungan kaki, jari dan lain-lain.

Daun Munggal Bantu Tambah Darah Dan Baik Pulih Selepas Pembedahan


"Sharing dr doctor #klinikdrrazinbukitpayung
Semalan baru je wat pembedahan, sebatang jari n sebahagian isi di kaki terpaksa dibuang, dan hari ni masih lagi meneruskan rawatan itu
Share dr doktor razin, daun 'munggal' (panggilan org terengganu) sgt2 baik utk siapa-siapa yg mengalami keadaan seperti ma saya. Fungsinya untuk tambah darah dan baik pulih dan pertumbuhan daging yg rosak teruk.

So caranya amik daun munggal(kuantiti yg banyak), telur 1 biji, bawang, secubit garam n secubit serbuk lada hitam...
Sebelum ni persepsi org kita x elok mkn telur kalau lepas operstion, tp doktor razin mmg galakkan amik telur dlm diet harian.."

#sharingiscaring

Info Kesihatan : Khasiat 7 Jenis Sayur


Assalamualaikum wbt,

Ada orang suka amal makan sayuran, ada orang tak suka makan sayuran. Wawa pula jenis yang tengok jenis sayur, kalau berkenan di hati dan sedap untuk di makan, maka wawa makanlah.

Jika tak berkenan dan kurang sedap pada deria rasa, wawa tinggalkan. Tapi, selepas wawa baca khasiat sayuran di bawah ini, terus rasa nak makan semua sayuran buat ulam. Hehe

KHASIAT 7 JENIS SAYUR








LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...