Sunday, 8 May 2016

Klik Button Like Di FB Keluar Bunga Sakura

Assalamualaikum wbt,

Ya Allah, hari ni wawa jakun sangat sebab berpuluh kali duk klik like post kawan-kawan sebab nak tengok bunga sakura color purple yang cantik keluar.

Cuba lihat photo ni, cantik kan. Sampaikan tak jadi buat kerja duk tilik bunga ni. Hihi


Aku Kuat Demi Anakku

Assalamualaikum wbt,

Pengalaman Puan N boleh di jadikan iktibar buat kita semua. Allah uji pada setiap hambanya dengan pelbagai cara, namun jika di cegah dari sekarang sekurang-kurangnya kita lebih bersedia. 

Setuju ke setuju?

Give up Hidup Kerana Breast Cancer Tahap 3

------

Puan N, bukan nama sebenar disahkan mengidap KANSER PAYUDARA tahap 3. Siapa sangka, hidup gembira sebelum ini tiba-tiba direntap dengan ujian getir. 

Dari sihat kini terbaring lesu di katil hospital. Hidup tiada makna, yang ada hanya putus asa. Tiada kudrat melawan takdir, sehinggakan Puan N merasakan hidupnya kosong. Mati lebih baik. Allahu, berat ujian menimpa.

Satu hari Puan N meracau, menangis, meraung bagai hilang pedoman. Lantas Nurse membawa anaknya, "Puan harus kuat, demi anak puan."

Bagaikan tersentak, Puan N terus bangkit berjuang melawan KANSER berbahaya ini. Mula berbuat kimoterapi, kesan daripada KIMO tangan Puan N di tumbuhi biji2 yang sangat buruk pada pandangan mata.

Sehinggakan Puan N menghabiskan rm6000 sebulan bagi menyembuhkan biji2 di tangan dan kanser. Namun, hasilnya makin teruk. 

Satu hari, Puan N tergerak hati mencuba Vivix shaklee. Subhanallah, Allah Yang Maha Menyembuhkan selepas sebulan minum Vivix biji2 di tangannya HILANG. Terlalu gembira si suami, lantas mencuba produk shaklee yang lain iaitu Garlic & Vitamin C.

Selepas 4 bulan mengamalkan Vivix, Puan N check up dengan doktor dan lebih menggembirakan, doktor sahkan KANSER PAYUDARA telah hilang. Alhamdulillah.

Benarlah kata orang, duit TAK MAMPU MEMBELI KESIHATAN. Tapi, dengan DUIT ANDA MAMPU MEMBELI SUPPLEMEN KESIHATAN.

Nak cegah KANSER? Taip <VIVIX> hantar <0199966576>

#JutawanWawa

#BebasKanser

Segerakan Perintah Allah SWT

Assalamualaikum wbt,

Bismillah

Didiklah hati, segerakan perintah Allah.Solatlah diawal waktu ya sahabat semua.

Moga setiap yang membaca status ini, diberi taufiq untuk segerakan amalan wajib yang impact sangatlah besar untuk dunia dan akhirat.

Pertama didunia
Allah mudahkan urusan rezeki

Kedua saat meninggal dunia
Allah angkat azab kubur

Ketiga saat dipamerkan amalan
Allah sediakan buku catitan amalan ditangan kanan

Keempat saat melintas titian sirat
Allah lajukan sepantas kilat

Kelima saat mahu masuk syurga
Allah masukkan tanpa hisab.

Wallahualam
Saya insan yang lemah, maafkan segala kesalahan saya.

Kredit Tuan Izan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...