Sunday, 24 July 2016

Vitamin Shaklee Nutrisi Terbaik Untuk Diri Dan Keluarga

Assalamualaikum wbt,

Healthy Nutrition

Shell Out The Best Kuala Terengganu Di Esta'dio Coffee & Bistro

Assalamualaikum wbt,

Semalam, lepas habis kerja wawa ajak husband ke Kuala Terengganu. Melalui jalan Paka-Dungun- Kuala Terengganu ambil masa lebih kurang 1 jam setengah ke 2 jam. Kalau nak cepat sampai boleh lalu ikut highway LPT. Memandangkan dah kena tol rm12++ ,lebih baik kami buat isi minyak. Hihi

Sampai jam 8 lebih dah sana, singgah kejap di Mydin Mall. Itulah sahaja yang ada di Kuala Terengganu, suami dah mengomel. Sejak-sejak tinggal kat Manjung ni, habis dia duk bandingkan sini dengan sana. Haha. Wawa cuma cakap, mungkin kerajaan belum cukup dana nak bina AEON, the stor, mall besar-besar dan banyak lagi la tempat shopping yang ada. Wawa ok je tak ada semua tu, sebab bukan kali shopping pun, bukan juga kali jalan. Hihi

Lepas pusing dalam mydin kejap, kami keluar beli ais cream 1 kon, makan sama-sama. Acah-acah sweet gitu.  Hehe

Resepi Mee Kari Mudah Dan Sedap

Assalamualaikum wbt,

Hari wawa nak share resepi mee kari dari utara. Mudah saja caranya, campak-campak je dah siap. Hihi

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...