Thursday, 28 July 2016

Pak Cik JPJ Baik, Tapi Kena Saman Jugak

Assalamualaikum wbt,

Hari ni perkara yang kurang best berlaku, tapi wawa terima sebagai ujian dari Allah swt. Kan, setiap yang berlaku Allah aturkan dengan begitu indah. Just say, Alhamdulillah terima kasih Allah.😊

Tengah hari tadi, wawa berkira-kira untuk pulang ke rumah sebab nak tukar tudung , rasa macam kurang selesa. Pagi wawa pakai shawl satin dan tukar dengan shawl keknis by qisamni. Lebih selesa dan terletak.

Dari tempat kerja ke rumah wawa ambil masa dalam 10-15 minit kalau jalan sesak. Nak jadikan cerita, lepas siap tukar tudung dan nak pergi ke ofis balik, tiba-tiba jalan lagi sesak. Ingatkan ada excident.

Tips Tingkatkan Motivasi Diri

Assalamualaikum wbt,

Tips memotivasikan diri anda

Giveaway Minyak Wangi Braveheart & Sweetheart DD Cosmetics Di Mialiana.com

Assalamualaikum wbt,


MINYAK WANGI BRAVEHEART



Info Kesihatan : Tips Kempiskan Perut

Assalamualaikum wbt,

Wanita dan perut buncit umpama musuh dalam selimut, tahu perut makin ke depan tapi tiada tindakan untuk menjauhkan. Amboihh wawa, bukan main noh berperibahasa. hehe

Betul la kan? Mana ada wanita yang sukakan perut buncit, macam wawa bila tengok perut macam timbul sikit, cepat-cepat buat push up. haha. Orang kurus pun risau juga perut buncit, bila tak di jaga. Minum air bersilang dengan suap nasi, mandi terus lepas makan, tidur lepas makan. Ini antara habit yang boleh menyebabkan perut buncit.

Tapi, jangan risau. Wawa ada cara nak kongsikan bagaimana nak kempis perut dengan mudah. 


Ikut je apa yang di cadangkan dalam gambar atas ni, insyaAllah berjaya. Secara personal wawa, sebelum tidur wawa akan buat push up paling kurang 30 kali setiap malam. 

Selamat mencuba!")

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...