Sunday, 31 July 2016

Penangan Malam Closing Julai 2016

Assalamualaikum wbt,

Penangan malam closing untuk bulan Julai. Ramai yang suka shopping last minute kan. Alhamdulillah, sales malam ni cecah rm1k haa.

Mesti ada yang tertanya-tanya, apa itu closing? Closing dalam bahasa kita penutup. Pengakhiran akaun bagi setiap sid shaklee pada setiap bulan. 

Selama sebulan kita boleh tengok uv atau bonus kita berapa. Jika nak tinggi, kita pulun untuk dapat bonus paling tinggi. Sales pun makin menaik di akhir-akhir closing.

Bila sales tinggi, bonus pun mestilah tinggi.😊


Sekali tersalah transfer tak cukup 1 sen. Terus transfer balik. Walaupun nilainya kecil, ia tetap bukan hak kita kan.

Happy shopping dear customers.😊

Gambar Sebelum Dan Selepas Detoks

Assalamualaikum wbt,

Wawa nak share pengalaman upline wawa  iaitu Amir Marzuki sebelum dan selepas mengikuti program detoks shallee bersama S2U Families.

Doa Agar Diberi Kemudahan

Assalamualaikum wbt,

Jom amalkan doa-doa yang baik.")




LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...